Raudonuodegės papūgėlės - Pyrrhura gentis
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
taip Klaipedietis jau Kaune
vakar paleidom paskraidyt pirma karta,jam labai patinka Tikucio zaidimu aikstele
musu Tikis toks ramus,o sitas skrajunas,nuskrenda kur aukstai ir rekia,kiek suprantam saukia Tiki nes reikia tol kol tas neatskrenda
juokingiausia kaip Kikas ant karnyzo atsitupia ir saukia Tiki,o sitas netelpa ten,per storas
bando uzlipt visaip,bet nieko neiseina 

-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Oi kokios saunios foto
svarbu vienas kito su piktumu nevaiko,tikrai susidraugaus.Pas mus laisveje jis niekad nesukaudavo,turbut kol kas daug emociju vyrukui,ir zaidimu aikstele labai panasia turejo
Labai dziaugiuos,kad pasirodet,lauksim ir tolesniu fotoreportazu

Labai dziaugiuos,kad pasirodet,lauksim ir tolesniu fotoreportazu

-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
vai kiek naujienų...ir žinoma sveikinimai...aišku gaila iširusios poros,bet k tokioj situacijoj padarysi...džiaugiuosi ,kad auginu jų palikuonį...aišku tik džiaugsmo kartais labai mažą pas mus būna...nebežinau,kas Liukai darosi,kaip tik pamato mano mažylį išsyk puola kąst ir ne biški,o jau taip,kad mėlynės lieka
labai vaiko gaila,ir kanda dar kartą,o keletą kartų,sužnybia ir nepaleidžia...o mano mažylis labai mėgsta papūgas...o Liuka su vyriausiuoju visai kitaip elgiasi,tas į ją nekreipia dėmesio ,o ta iš paskos eina linguoja,kalbina jį,kad tik jis ją pastebėtu...tai dabar dilema visa laiką reikia saugot mažiukai kai ji paleista..

-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Deivi sveikinijai dideliausi
Labai gražus papugiukas, beje kuo vardu? Tikiuosi Tikis susidraugaus su juo ir taps geri draugeliai
evers išties gaila, kad taip klostosi aplinkybės, graudu, kai papūga pradeda vaikytis ir kandžioti vaikus
O tokia miela, rankinė, tokia jau šilkinė
Jei jau vyresnėlio nekanda,nes jis į ja nekreipia dėmesio, tai gal ir jaunėlį reikia pamokinti, kad nelystų ir net nekreiptų dėmesį į papūga, o Liuka šiek tiek taip pat pamokyt, gal praeis 

evers išties gaila, kad taip klostosi aplinkybės, graudu, kai papūga pradeda vaikytis ir kandžioti vaikus

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
va ir bėda mažylis jau bijo Liukos,o ši tik pamato jį ir puola jam kąst..na kaip šuniukas koks...o mane ir vyriausia mylį be galo...tikiuosi ,kai mažius paaugs pamils ir jį tada,gal šeip mažų vaikų nemėgsta..
.

-
- Augintiniai:
O neandei kažkaip Liką baust, na pavyzdžiui, kai jau puola, tai pagauti griežtai pasakyti kokį žodį ir uždaryti į narvą keliom minutėm, nekreipt dėmesio, gal po kelių kartų supras
Na kažkaip juk reikia pamokyt, aš taip Kivį bausdavau, kai jis bandė paaugęs savo snapo tvirtumą į mano pirštą
tai greit suprato kad taip daryti negalima 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
kad visa laiką ji už įkandimą keliauja į narvą..atrodo turėtu suprast nes bara ja tada visi ir aš ir vyresnis sūnus(kurį taip myli)
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių