Pavadėliai papūgėlėms
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Vau, kokios nuotraukytės Džiugu, kad pavadėlis tiko, o ir netaip jau stiprei nepatenkintas, atvirkščiai atrodo labai patenkintas
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
taip nuotraukose matos jo sypsenele o jau kaip nuemem pavadeli dar ilgai savo plunksnytes kedenos toks juokingas atrode na svarbiause pradzia padaryta ir nieko baisaus kaip tik atvirksciai, tad laukit tesinio
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Sveiki,kokiu saunuoliu forume esama.as ir pasvarstau apie pavadeli,bet kazin ar greit prisitaiko pauksteliau prie jo,turiu nimfuka.o kokio ilgio tas pavadelis, paukstelis paskristi gali.
- liepa27
- Augintiniai:
Aš irgi labai norėčiau tokio pavadėlio Mano papūgyte tokia nimfa mažute mergyte tai gal man rožinį kokį
O kiek siuntimas į Radviliškį būtų?
ir kaip sumokėti?
O kiek siuntimas į Radviliškį būtų?
ir kaip sumokėti?
-
Skolastika - Pranešimai: 3
- Augintiniai:
juostelės laisvo galo(kaip pavadėlio) uždėjus petnešėles lieka apie 50 cm ir dar metras gumos, tad paskraidyti su tokiu nepavyks, reikia prie gumos rankenos segti ilgą pavadėlį, geriausia automatinį šunų pavadėlį, kuris išsitraukia kiek reikia
Skolastika pavadėlio kaina 25 Lt, siuntimas 3 Lt, viso gaunasi 28 Lt su siuntimu, jei apsispręsite rimtai parašykite man į až, atsiųsiu savo banko sąskaitą
Skolastika pavadėlio kaina 25 Lt, siuntimas 3 Lt, viso gaunasi 28 Lt su siuntimu, jei apsispręsite rimtai parašykite man į až, atsiųsiu savo banko sąskaitą
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Ohoho koks užsakymas Grynai raudonos spalvos juostelių tokių nemačiau, kažkokių buvo, tad reiks dar pasižvalgyti, būtinai pranešiu
-
- Augintiniai:
Mes irgi norim savo nimfukui pavadelio
Siaip butu idelu geltonas arba gelsvas ,bet turbut neturit Na tada zalia arba zydra su zaliu
Siaip butu idelu geltonas arba gelsvas ,bet turbut neturit Na tada zalia arba zydra su zaliu
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
- Aistukas
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias