Augaliukai
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Sveiki gyvi. Pagaliau didydis darbymetis baigėsi Užsukau pasižiūrėti jūsų grožių.
Papūga, labai graži fuksija. Jos lengvai dauginasi šakutėmis - kišk į žemę vazonėlyje - tikrai prigis. Munex, o ar esi dauginusi jas sėklomis? Kelintais metais pražįsta?
Papūga, labai graži fuksija. Jos lengvai dauginasi šakutėmis - kišk į žemę vazonėlyje - tikrai prigis. Munex, o ar esi dauginusi jas sėklomis? Kelintais metais pražįsta?
- Plunksna
- Augintiniai:
Kad turejusi esu,tai tikrai,o kaip ten dauginau ar is kazkur gavau jau neatsimenu,labai seniai tas buvo
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū - supratau. Kad sėklas užmezga, tai žinojau, bet kad sėklomis daugintų, tai neteko girdėti, todėl buvo įdomu sužinoti po kiek metų pražįsta. Fuksijas paprastai daugina šakutėmis.
- Plunksna
- Augintiniai:
As tai fukcijas visad perku balandzio,geguzes menesi jaunas,visa vasara dziugina savo graziais ziedais,o rudeni ismetu,tai cia vienmetes,
o cia kaip suprantu pas Papooga daigiamete,labai grazute
o cia kaip suprantu pas Papooga daigiamete,labai grazute
- ingale
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Nu man atrodo,kad jos vienmetes,nes ir LT gyvendama as jas pirkdavau,nes man jos labai grazios,bet kaip vasarines augindavau,jau dabar ir pati ,
bet man atrodo,kad vienos yra vienmetes,o kitos daugiametes,
bet man atrodo,kad vienos yra vienmetes,o kitos daugiametes,
- ingale
- Augintiniai:
Susieskojau knyga ir pasiskaiciau apie fuksijas,tai jos visos yra daugiametes.Nuzydejusios numeta lapus,perziemojimui reikalinga vesi patalpa,tada pavasari atzelia ir taip gali dziuginti ziedais ne vienus metus.Ziedai kraunami ant nauju ugliu,todel anksti pavasari reikia patrumpinti senuosius,kol nauji dar nepasirode.Kad gausiau zydetu ir butu vesli,reikia formuoti,nugnybti ugliu virsuneles,kad labiau sakotusi ir pastoviai nurinkti nuvytusius ziedus(Papooga teisingai darai )
Siaip jau jos priskiriamos prie kambariniu geliu.
Persodinti reikia kasmet pavasari,dauginasi ugliais.Tai keista,matyt seklom nesidaugina kai hibridai jos
Siaip jau jos priskiriamos prie kambariniu geliu.
Persodinti reikia kasmet pavasari,dauginasi ugliais.Tai keista,matyt seklom nesidaugina kai hibridai jos
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ach, tai štai ko mano senutė tokį išstypus, kažin jei dabar apkarpyčiau, o tas šakeles į vazonus sukaišiočiau
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių