Augaliukai
Nezinau ar tai tiesa bet pranesu(o gal jau zinot) kad parduotuvesa esancios orchidejos melynais ziedais ir pan. dazniausiai buna dazytos ir po keliu zydejimu ji pasidaro is melynos vel balta. Mano mociutei taip buwo. turejo labiau violetine ir balti krasteliai. zydejo pirma karta taip tik. antra karta jau buvo tokia daug sviesesne. o dabar jau ir isvis balta. tai kuom tiket ar kad dazo ar tai kad tom gelem is blogo gyvenimo spalva keicias? Man cia kas dirba prie tokiu geliu pakuzdejo.
-
Artemonas - Pranešimai: 294
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Nile, čia nuo vandens taip. Mums irgi taip buvo..
Pomidorus laistom į savaitę 1-2 kartus, o agurkus dažniau. Dar kažkaip įtakoja ir pasodinimas. Pomidorus reiktų sodint toliau nuo durų, nes jie bijo skersvėjio..
Pomidorus laistom į savaitę 1-2 kartus, o agurkus dažniau. Dar kažkaip įtakoja ir pasodinimas. Pomidorus reiktų sodint toliau nuo durų, nes jie bijo skersvėjio..
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Ačiū Kikimara,bet pomidorai auga ant balkono ir aš girdėjau ,kad jie nebijo skersvėjo,bet gal klystu.Agurkai auga lauke ,tai lietaus jiems per akys ,o pomidorus laisčiau 1 kartą į savaitę ,nes žemė nebuvo sausa.O kas liečia cukinijas tai gal tu ir teisi,nes neseniai užsiimu daržininkyste.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dar plius tie dazyti dvigubai brangesni negu paprastos orchidejos. gerai kad suzinojau taip tai jau buciau nusipirkes koke padielka. o orchidejom reikia nukirpt stieba kai nuzydi ar nereikia?
-
Artemonas - Pranešimai: 294
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių