Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Džiugu, kad susirado tokius nuostabus šeimininkus Tikiuosi jūsų namai jam paskutiniai Vis tik jūsų namučiam jam ketvirti, tai numanau, kaip jam sunku
Dabar kai tūrės naujus rūmus, daug žaislų, tai gal pasikeis, apsipras, supras, kad jūs jį tikrai mylit, svarbiausia slopinti jo netinkamą elgiasi, girti už tinkamą ir pripras, viskas bus gerai
Beje, norėtusi ne tik pasakojimų išgirsti, bet ir nuotraukyčių pamatyti
Dabar kai tūrės naujus rūmus, daug žaislų, tai gal pasikeis, apsipras, supras, kad jūs jį tikrai mylit, svarbiausia slopinti jo netinkamą elgiasi, girti už tinkamą ir pripras, viskas bus gerai
Beje, norėtusi ne tik pasakojimų išgirsti, bet ir nuotraukyčių pamatyti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Paskutinį kartą redagavo PerlitaDziugas 2012.07.16 11:17. Iš viso redaguota 3 kartus.
-
PerlitaDziugas - Pranešimai: 82
- Augintiniai:
Visos grazios,bet jau pirma foto,tai nors i pasa dek,kaip graziai abu pozuojat
Gal kazka praleidau,o tai jus ji is forumiecio pirkot?
Gal kazka praleidau,o tai jus ji is forumiecio pirkot?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Mano Mozartas visai pasiuto , pries 2 dienas buvo palaidas ir dave paglostyti galvyte ir t.t. ant ranku retai kada tupia . Megsta labiau ant skalbiniu dziovykles tupet. Tai va , buvo taip , jis atskrido ant laptopo ir as jy nuvijau pakelus laptopa aukstyn , ir vel .. ir vel.. ir galiausiai su ranka ji pavijau .. ir vsio , kazkas jam jau ne taip pasidare , baisu dabar praeit kad neykirstu .. tik ir taikosi ant manes uzlekt ir ykirst , jau vakar ylese y riesa ... as jy kai jispabaildas su buteliu tusciu vis pagazdinu arba nuveju kai skrenda link manes mojuodama rankomis virs galvos .. skaiciau cia temose kad narvelis turetu buti zemiau peciu... betmaniskis labai didelis , apie 170cm aukscio.. o as pati tik 166.. zodziu vis visad vos ne auksciau manes tupi .. ir stbei kur einu jeigu palaidas ir duoda su sparnais per galva praskrisdamas.. siandiena irgi neprisileidzia .. kalba ir viska bet pyksta.. Tai priejau prie jo su purkstuku drugno vandens ir tik kirto , apipurskiau .. siandiena isvis sakiau is narvelio nebeisleisiu.. nors ir prasosi labai. Ir kad ir apipurskiau nesivalo jis tu slapiu plunksnu.. nezinau , nemyli jis mane ... nors visus zodzius kokius per siais 2 savaites budamas pas mus ismoko , ismoko mano balsu ..ir as jam maisteli keiciu , zaislus duodu , vandeni.. nezinau kodel jis manes taip nekencia ...
-
Ekitaa - Pranešimai: 61
- Augintiniai:
Dabar pastebejau kad praustis pradejo pats ir gertuves indo.. jis pakankamai didelis .. duodasi jis ten dabar ir kalba
-
Ekitaa - Pranešimai: 61
- Augintiniai:
''as jy kai jispabaildas su buteliu tusciu vis pagazdinu arba nuveju kai skrenda link manes mojuodama rankomis virs galvos .. ''
nesupratau,kodėl jį gadinate,taip bus sunkiau prisijaukint..patariu ieškot kito būdo..
nesupratau,kodėl jį gadinate,taip bus sunkiau prisijaukint..patariu ieškot kito būdo..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Ir aš sakiau,neišleisiu ,supykau ir t.t. Bet vistiek išleidžiu ir gėles mano pešioja ir kėdes apgraužė Kai jau matau,kad įsigalėjo vėl nunešu į narvelį ir uždarau Tada jau jis manes prašosi ir meilinasi Išleidžiu ir pabūna valandikę geras,o paskui vėl drakės prasideda Na gal kai turės specialią žaidimų aikštelę,nebelips ant gėlyčių mano
Erika,o tau palinkėsiu tik kantrybės ir meilės savo Žakučiui
Ačiū mielosios už pagyras mano mažyliui
Erika,o tau palinkėsiu tik kantrybės ir meilės savo Žakučiui
Ačiū mielosios už pagyras mano mažyliui
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių