Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Šiandien važiuojam narvą specialų parsivešt
Bus didelis narvas,paskui reiks vyrą kalbint dar vieną mažylį įsigyt,nes jam bus liūdna vienam
Bus didelis narvas,paskui reiks vyrą kalbint dar vieną mažylį įsigyt,nes jam bus liūdna vienam
-
PerlitaDziugas - Pranešimai: 82
- Augintiniai:
evers - kad kitaip neina , turiu nuo saves kazkaip nuvyti ji , nes kerta kaip pasiutes , o ir y narva neina ydet , jeigu pats nesumasto nueit.
O del tu temu tai skaiciau as jau apie kanziojamasi ir apie prijaukinima ir t.t. Bet kazkaip sunkiai man sekasi , nors kaip ir minejau jis dar tik sekmadieni bus 2 savaites kaip pas mus. Gal laiko daugiau reikia.. vakar vakare buvo labai geras , leido paglostinet man jo galvyte. Bet va siandiena ryte jau nebeleidzia vel. Suprask kaip nori.
O del tu temu tai skaiciau as jau apie kanziojamasi ir apie prijaukinima ir t.t. Bet kazkaip sunkiai man sekasi , nors kaip ir minejau jis dar tik sekmadieni bus 2 savaites kaip pas mus. Gal laiko daugiau reikia.. vakar vakare buvo labai geras , leido paglostinet man jo galvyte. Bet va siandiena ryte jau nebeleidzia vel. Suprask kaip nori.
-
Ekitaa - Pranešimai: 61
- Augintiniai:
tik dvi savaitės Tai ko tu nori Aš savo amazonę parsivežiau visai beveik laukinį, bijojo manęs, kaip velnes kryžiaus, apie paglostymą, net nėr kalbų Praėjus gal tik mėnesiui galiausiai leido prisiliesti prie snapuko, prie galvos tu ką O dabar va praėjus 5 mėn. tik tik pradeda jau draugauti, leidžiasi galvytę pakutinėt, paglostyt, ateina ant peties, nors ant rankos dar nenori lipt Į narvą taip pat reikia kaip nors gudrei įviliot, o tai nepaimsi į rankas, neįdėsi-stresas papugiukui, nors ir nekanda, nepuldinėja, bet tai jis jaunikliukas visai, o taviškis jau subrendęs, charakteris susiformavęs, buvę šeimininkai gal blogai auklėjo Papūgoms reikia daugiau laiko, duok jam bent pora mėnesiu, va tuomet galėsi pasiskūsti, o dabar jis net prie aplinkos nepriprato visiškai, nežino tavo taisyklių, bandyk susidraugauti, įgyti pasitikėjimo
Vakare duoda pakasyti galvyte, net po dienos įspūdžiu pavargęs, miegučio nori, ramesnis, o va rite vėl pilnas jėgų, nėr čia ko leisti kutinėt Visos papūgos taip, Mocartas neišskirtinis
Vakare duoda pakasyti galvyte, net po dienos įspūdžiu pavargęs, miegučio nori, ramesnis, o va rite vėl pilnas jėgų, nėr čia ko leisti kutinėt Visos papūgos taip, Mocartas neišskirtinis
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar man iskilo dar vienas klausimas, ar patinelis irgi gali atrajoti maista?? Nes dabar kai paleidau is narvelio atvare pas maniski ant rankos ir pradejo atrajineti , nieko neatrijo bet stengesi is paskutiniuju. Esu sutrikus dabar , ar patele ar patinas .. nors dokumentai sako kad patinas.. bet ar galejo suklysti ?
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pas Ekitą dominantinis paukštelis pasitaikė, jei skrenda per galvas, nebus lengva. O atryja abudu, patinas pas žakus pagrindinis maitintojas, patelė daugiau tvarka namuose rūpinasi Tačiau meilikaujant abudu atryjinėja.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Na aciu uz atsakymus uz klausimus , ramiau pasidare. Smagu kad yra nusimananciu zmoniu kurie padeda:)
-
- Augintiniai:
Mums šiandien jau septynios savaitės, jau ieškom naujų namų, tik panašu forume žakučiai niekam nereikalingi, tad teks svetimų ieškoti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias