Katės
Fazanas nei mūsų, nei kaimynų, laukinis jis buvo. Čia jų daug aplink gyvena, pas mus aplink namus dažnai vaikšto.
O šiaip medžioja Tomis tai mažesnį už save grobį, vienintelis už jį didesnis grobis, kurį jis kartas pamedžioja, yra mano šunys .
O šiaip medžioja Tomis tai mažesnį už save grobį, vienintelis už jį didesnis grobis, kurį jis kartas pamedžioja, yra mano šunys .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Jauniklis fazanas buvo, ne suaugęs. Būtų triušių aplinkui, tai ir triušių sumedžiojęs parneštų. O kaip Tomukas šunis medžioja, esu kažkada čia nuotraukų įkėlus.
-
- Augintiniai:
Matyt praleidau, reikės susirasti O katinas gali triušį pagauti? taigi triušiai greitai šuoliuoti moka... Draugų džeko raselo kalytė kartą sumastė triušį pamačiusi vytis ir niekaip į mus nereagavo, tai kad ir kokia greita buvo niekaip nepagavo... Manai katinas įstengtų? Man tokio plėšrūno neteko auginti, tai sunkiai įsivaizduoju, maniškė ir su drugeliais gana ilgai vargo kol išmoko pagauti ir tai žiopla buvo vis iš letenų iškrisdavo ir vėl iš naujo gaudydavo....
- Blondi
- Augintiniai:
Tomukas ( Tommy) šaunuolis Čia tai katinas ,visą šeimą išmaitinti gali Tik kažkaip neramu ,kad Haroldas nesumedžiotu mano simpatijos. Sailor ,labai lauksiu jo nuotraukų.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Na kaip leopardai, tigrai ir liūtai medžioja dažnai žiūrėdavau dokumentiką... man labai įdomu tai, tačiau naminių kačių taip sėlinančių neįsivaizduoju, na tai dėl to, kad mano katė juokdarė, o ne medžiotoja buvo, kai ji medžiodavo kokį drugelį ar žiogą visi krisdavom juokais
- Blondi
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Mano senolė katė yra sumedžiojusi bute pelių Tykodavo tol, sekdavo jas, kol sumedžiodavo. 17 jai jau metų. 1995m. parsinešiau mažą
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių