Inkubatoriai ir perinimas juose
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Fazaniukai. Bet išsirito vakar 6, šiandien ryte tiek ir tebuvo, ir daugiau beskylančių kiaušinių nesimatė . Dabar esu išvažiavusi iki rytojaus vakaro, bet nežinau, ar daugiau išsiris. Gal kas pačioj pabaigoj atsitiko.
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Ne, neauginsiu, paprašė išperint. Buvo kažkada tokia mintis kilusi, bet kad jie lepūs, su antimis kartu nelabai išgyvens, o atskirai tikrai nieko netversiu.
O eilėj ančių kiaušiniai laukia, irgi ne mano.
O eilėj ančių kiaušiniai laukia, irgi ne mano.
-
- Augintiniai:
Sveiki. Kreipiuosi pagalbos. Nusipirkau tą rusišką inkubatorių, instrukciją labai ilgai skaičiau, nes man sudėtinga su rusų kalba, tai norėjau paklausti, dėl vandens pylimo, ten pastoviai turi būti vandens visuose langeliuose po kiaušiniais? kiek jo turi būti? ir dar norėjau paklausti, po kiek laiko reikia išjungti automatinį vartymą? ačiū labai
- aryvle
- Augintiniai:
Vandens tai turi būti nuolat, o kiek, priklauso nuo to, kokioje stadijoje kiaušiniai. Kelias dienas prieš ritimąsi drėgnumą reikia padidinti, t.t., pripildyti daugiau indelių. Gal tu geriau nuskenuok tą rusišką instrukciją ir čia įdėk - padėsim.
O automatinį vartymą reikia išjungti kelios dienos prieš ritimąsi. O tai jau priklauso nuo rūšies, kurią nori perinti. Parašyk, ką perinsi, parašysim, kada automatinį vartymą išjungti (kaip tik tada ir drėgmę reikės padidinti).
O automatinį vartymą reikia išjungti kelios dienos prieš ritimąsi. O tai jau priklauso nuo rūšies, kurią nori perinti. Parašyk, ką perinsi, parašysim, kada automatinį vartymą išjungti (kaip tik tada ir drėgmę reikės padidinti).
-
- Augintiniai:
ačiū už atsakymą. na perinsiu tai vištas dedekles, kaip suprantu 21 diena. o instrukciją tikiuosi ryt pavyks nuskenuoti, tai įdėsiu čia
- aryvle
- Augintiniai:
Visada paskutines tris dienas nevartyti. Vištų kiaušinius vartyti 18 dienų, o nuo 19-tos nebevartyti.
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių