Rozelos - Platycercus gentis
Laba diena.
Norejau paklausti koki maista reiketu duoti Rozela patineliui 3metu laiko, maitinu iprstai semkes,dobilai,specialiu maisteliu,obuoliais.Noreciau paivairinti jo valgiarasti.Nenoriu duoti betkokio vaisiaus ar darzoves po to nunuodysiu .
Norejau paklausti koki maista reiketu duoti Rozela patineliui 3metu laiko, maitinu iprstai semkes,dobilai,specialiu maisteliu,obuoliais.Noreciau paivairinti jo valgiarasti.Nenoriu duoti betkokio vaisiaus ar darzoves po to nunuodysiu .
- Raganike22
- Augintiniai:
Laba,
štai nuoroda kurioje parašyta kokių medžių šakeles galima duoti paukščiams, kokius vaisius, daržoves ir pan
viewforum.php?f=15
štai nuoroda kurioje parašyta kokių medžių šakeles galima duoti paukščiams, kokius vaisius, daržoves ir pan
viewforum.php?f=15
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Turejau prieš 7m. Platycercus Elegans
gražesnių ir aktyvesnių paukščių nesu terėjęs...
Vienas malonumas stebėti... 70% skrydis - fantastika
Gal kas veisia šiuo metu?
gražesnių ir aktyvesnių paukščių nesu terėjęs...
Vienas malonumas stebėti... 70% skrydis - fantastika
Gal kas veisia šiuo metu?
-
Toucan - Pranešimai: 37
- Augintiniai:
Sveiki,
atsiprašom kad buvom dinge keliems mėnesiukams bet per tuos mėnesiukus pasistūmėjom truputuką. Išmoko mano paukštis jau normaliai nusileisti ant narvo , žino kur jau randasi, kad ir nuneštum į kitą vietą, vis tiek randa. Vaikšto drąsiai po stalą, net kai ir aš sėdžiu prie pc, apeina, apžiūri tik va, nežinau kodėl, prieina prie mano rankos ir švelniai bando kąsti, nežinau, gal nepatinku aš jai bet užtat,ant rankų žiedai, oj kaip mėgsta ji juos,kas blizga, būtina pagriaužti
atsiprašom kad buvom dinge keliems mėnesiukams bet per tuos mėnesiukus pasistūmėjom truputuką. Išmoko mano paukštis jau normaliai nusileisti ant narvo , žino kur jau randasi, kad ir nuneštum į kitą vietą, vis tiek randa. Vaikšto drąsiai po stalą, net kai ir aš sėdžiu prie pc, apeina, apžiūri tik va, nežinau kodėl, prieina prie mano rankos ir švelniai bando kąsti, nežinau, gal nepatinku aš jai bet užtat,ant rankų žiedai, oj kaip mėgsta ji juos,kas blizga, būtina pagriaužti
- Rozella
- Augintiniai:
Kai ji taip švelniai kanda, tai tave tyrinėja. Papūgos, norėdamos kažką sužinoti, taip tyrinėja naujus daiktus. Tai yra labai gerai, reiškia ji tavęs nebijo, tu jai įdomi(-us) , taigi džiaukis .
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Mmm, matai nežinojau šito nu tikiuosi, kad tada tikrai patinku, nes būna palaida tikrai kasdien, tai stalo teritorija - ta visur jos...eina žiūrinėjasi, ateina iki manęs, aplesa, aišku būna pasitaikę kad ir skaudžiai sugnybia, bet tik padarai staigesnį judesį atšoka tolėliau tikiuosi kad susidraugausim, nes jau taip laukiu tos dienos kada galėsiu į rankas pasiimti
- Rozella
- Augintiniai:
- Rozella
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 4 svečių