Rozelos - Platycercus gentis
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Dėkui visiems už pagyrimus
Evers, nėra ji labai jauki, kiek išėjo tiek pasijaukinom bet tikiuosi , kaf da toliau patobulėsim su bendravimu žino tiesiog savo teritoriją, tai ten jau drąsiai elgiasi, jaučiasi šeimininke
Phonto, patikėk, tikrai nespaudžiu, man atrodo kad aš baigiu ją nušerti , tai javuką duodu, skanėstą kokį pakabinu, o ką kalbėti apie sėmkes, be jų neįmonama apseiti
Evers, nėra ji labai jauki, kiek išėjo tiek pasijaukinom bet tikiuosi , kaf da toliau patobulėsim su bendravimu žino tiesiog savo teritoriją, tai ten jau drąsiai elgiasi, jaučiasi šeimininke
Phonto, patikėk, tikrai nespaudžiu, man atrodo kad aš baigiu ją nušerti , tai javuką duodu, skanėstą kokį pakabinu, o ką kalbėti apie sėmkes, be jų neįmonama apseiti
- Rozella
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
O nu tu matai kaip.. matyt, dar permažai žinau apie savąją Mają... nors padaryk kokį staigesnį judesį tai matos kaip paukštis išsigasta.. nu bet vistiek esam padarę pažangą nuo tų dienelių kai buvo pirmom dienom dabar kaip minėjau skraidom intensyviai, mėgstam tupėti ant kompiuterio ekrano ir dairytis kas ką daro, gal taip pamažu apsipažins ir su aplinka, nors mano nuomone, mao kambarys Majai tikrai pažystamas, nes vis vakarais bando nutūpti ant gėlės, bet vis nepavyksta bet man šiaip vos atrodo kaip artimos ir nimfoms, o jos tai tikrai labai jaukios.. nu bet stengsimės iš tų "bailiukų" gretų išeiti, gal vėliau būsim dar jaukesnės
- Rozella
- Augintiniai:
Sveiki visi Forumieciai!!! Nors ir aktyviai forume nesireiskiame, bet mes Jusu nepamirsome ir sveikiname su Naujaisiai Metais!!!
-
jurgita4002 - Pranešimai: 84
- Augintiniai:
-
undine - Pranešimai: 126
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių