Augaliukai
Papooga, na kažkaip kabo
Galima ir guolį padaryt
Ir kėdutę pastatyt
Visa tai žinoma juokai Mane domina, kiek čia vietos reikia kokiems 5 daigeliams
- melon greenhouse.1[1].jpg (51.97 KiB) Peržiūrėta 1489 kartus(ų)
Galima ir guolį padaryt
- kg16wo5_lg[1].jpg (59.62 KiB) Peržiūrėta 1489 kartus(ų)
Ir kėdutę pastatyt
- ginza_watermelon_sidewalk[1].jpg (37.32 KiB) Peržiūrėta 1489 kartus(ų)
Visa tai žinoma juokai Mane domina, kiek čia vietos reikia kokiems 5 daigeliams
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Oho, bet rimtai kybo, jau ko nesitikėjau tai nesitikėjau O melionus irgi LT augina?
Plunsknele, jau pas save šiltnamuke tai gali arbūzų pramone užsiimti man atrodo papildomai prie gėlių, ypač jei vasarą tuščias stovi
Plunsknele, jau pas save šiltnamuke tai gali arbūzų pramone užsiimti man atrodo papildomai prie gėlių, ypač jei vasarą tuščias stovi
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Va čia labai gražiai auga:
Galima pamėginti pirmus metus kelis daigelius, ir gražu ir vaisių gal sulaukt galima Arba gal aukščiau iškelti lysvę,neplačią ir leisti daugams taip čliaužti, tik va įdomu iki kiek maždau užauga būtent "sniegiai"? ir kokiu atstumu nuo vazono(pasodinimo vietos) maždaug pradeda megzti vaisius
Galima pamėginti pirmus metus kelis daigelius, ir gražu ir vaisių gal sulaukt galima Arba gal aukščiau iškelti lysvę,neplačią ir leisti daugams taip čliaužti, tik va įdomu iki kiek maždau užauga būtent "sniegiai"? ir kokiu atstumu nuo vazono(pasodinimo vietos) maždaug pradeda megzti vaisius
-
- Augintiniai:
As siemet 5 daigus sodinau i 1 "duobe", o melionus Lt irgi augina bet siltnamiose, ir uzauga girdejau labai skanus, bet pati dar siemet nebandziau, gal kitamet pabandysiu
Cia mano arbuziuku foto jei eina ka suprast-is viduriuko i visas puses auga, kitamet daugiau daigu i sia vieta sodinsiu.
Cia mano arbuziuku foto jei eina ka suprast-is viduriuko i visas puses auga, kitamet daugiau daigu i sia vieta sodinsiu.
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
na netokie jau dideli lapai galima manau suformuot, kad šliaužtu kur reikia Skaičiau kažkur, kad reikia viršūnes nukirpti, tik nepamenu ties kuria vieta ir kada pamenu tik tam, kad arbūzai noktų geriau, na ir nešliaužtų per niek visur
-
- Augintiniai:
Sniegių tokie dideli lapai neužauga Formuoti jų nereikia, tik paprasčiausiai paimti virkščią ir numesti nuo tako ar pakreipti kita linkme, kad neaugtų ten, kur nereikia. Jų stiebai lankstūs kaip agurkų.
Taip, Papūga, arbūzams toks pasisekimas mūsų šeimoje, kad kitąmet sakiau prisodinsiu pilną šiltnamį
Taip, Papūga, arbūzams toks pasisekimas mūsų šeimoje, kad kitąmet sakiau prisodinsiu pilną šiltnamį
- Plunksna
- Augintiniai:
Rytoj važiuosiu į Kauną ir užsuksiu į Deivio parduotuvę. Jei yra norinčių, galiu nuvežti ir ten palikti arbūzų sėklų.
- Plunksna
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių