Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
dėkui merginos Mažylė jau šian apsiprato dar labiau, nebijo kai keičiu maistelį, vandenuką, o ir triukšmauti pradėjo į kompaniją Bugiui ir Gokui Na taip įdomiai, Gokas su Bugiu kaip visas savo arijas pradėjo traukti o mažė išgirdusi prisijungė, bet greit draugeliai nutilo ir tokie žiūri, kas čia dabar Tai mažylė įsidrasinusi pradėjo rėkti stipriau, įvairiais balseliais, o Gokas išgirdęs pradėjo taip keistai rėkaut, kaip dar niekad nebuvo Ir visai nesu girdėjusi ,kad taip rėktų amazonė Negarsiai, bet toks garsas, na panašus kaip automobilį užkuriant, bet kai neužsiveda, dar į kalakuto burbuliavimą užneša, na net nemoku paaiškinti, kaip užėjo jam, tai visą dieną Ryt pabandysiu nufilmuoti, įdomu ar tai būdingas balsas amazonėms, ar jis išgirdęs kitą papūga prisiminė vaikystę ir garsą kurį buvo išmokęs Čekijoj, gal kokių dekoratyvinių paukščių šalia buvo
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Džiaugiuos, kad viskas gerai..
Mano Lutis taip daro, kai išgirsta, kad Elija rėkauja ar burbuliuoja ką.
Mano Lutis taip daro, kai išgirsta, kad Elija rėkauja ar burbuliuoja ką.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dėkui Rodnega
O mažė jau vakar vakare paragavo košytės iš švirkšto Tiesa reikėjo apgauti,pasislėpti kad nematytų, o ji švirkšto nepažinusi(matyt iš šaukštuko maitinta buvo), tai priėjo,norėjo išgazdinti, o aš tuo metu košytę į snapuką O tai paragavusi apsidžiaugė,pradėjo valgyti, kai ir jau pasirodžiau, tai šian ryte jau drąsiau priėmė švirkštą, nors nedrąsiai Manau, dabar viskas eisis greičiau, nes ir žaidžia, balselį rodo, jau normalus paukštis, užtat namuose, kaip džiunglėse
O mažė jau vakar vakare paragavo košytės iš švirkšto Tiesa reikėjo apgauti,pasislėpti kad nematytų, o ji švirkšto nepažinusi(matyt iš šaukštuko maitinta buvo), tai priėjo,norėjo išgazdinti, o aš tuo metu košytę į snapuką O tai paragavusi apsidžiaugė,pradėjo valgyti, kai ir jau pasirodžiau, tai šian ryte jau drąsiau priėmė švirkštą, nors nedrąsiai Manau, dabar viskas eisis greičiau, nes ir žaidžia, balselį rodo, jau normalus paukštis, užtat namuose, kaip džiunglėse
-
- Augintiniai:
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
Dėkui už linkėjimus Šian ryte mažylė pamačiusi švirkštą jau pati atlėkė, pavalgė jau gan daug iš švirkšto, bet rankų visvien dar bijo, neeina, maito iš rankų neima, bet tikiu, kad košytė padarys stebuklą O Goko tai aš nesuprantu, vakare įdėsiu video, gal kas galės paaiškint, kodėl jis taip elgiasi, ar jis meilinasi mažylei ar draugaut nori, o gal gazdina, nors jai visai nebaisu, pati pas jį grotom lipa, o susitikę per grotas už snapukų pasilaiko, tiksliau Gokutis paliečia taip švelniai, jokios agresijos, nepuola, nekanda, bet neatlimpa nuo narvo,vaikšo šiek tiek pašiaušęs galvos plunksnas, akys žaižaruoja, dažniausiai geltonos ir kvarksi vis juokingai, tai tenka visą dieną laikyti uždarytą
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių