Šokliosios papūgos (Kakariki) - Cyanoramphus gentis
O kaip aš čia tokią naujieną praleidau? Nu,sveikinimai didžiausi .
Ieškotoja,esi įsitikinus,kad patinėlis ten landžioja?Šiaip jau kakarikių vyrams tokie dalykai lyg ir nerūpi,visų tamsių plyšių tikrinimas labiau mergų stichija.
Ieškotoja,esi įsitikinus,kad patinėlis ten landžioja?Šiaip jau kakarikių vyrams tokie dalykai lyg ir nerūpi,visų tamsių plyšių tikrinimas labiau mergų stichija.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Ačiū visiems už sveikinimus Ten tikrai patinėlį traukiam iš visur. Bet jis greičiau ne landžioja, o įkrenta per žioplumą. Labai mėgsta skraidant "pasimaivyti", tai kai reikia tūpti, ne visada pataiko. Penktadienį vėl ardėm gartraukį Mums atrodė, kad pakankamai užtaisėm kaminą. Patinėliui pasirodė kitaip - krapštė, krapštė ir šlumšt į vidų Tai jau dabar taip užkišom, kad negalėtų net atsitūpti. Virtuvės dizainas "pagražėjo", bet už tai ramu
- Ieškotoja
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Vygintai ,ar aš ką ne taip parašiau? Tai ,kad pas ieškotoja parašyta Princas Citronas ir Princesė Saulytė.
-
- Augintiniai:
Nepastebėjau aprašymo .O vardai tikrai geri.Ir faktas,kad su šitom pasiutpapūgėm nuobodu tikrai nebus.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
nu vardai tai tikrai atitinka papuginus nuotaikinga skaityt ju isdaigas, isivaizduoju koks efektas tas isdaigas matyt ir dar taisyt smagu,smagu su tais princais
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Aha, skaityti juokinga. Gerai, kad mano vyras turi auksinę kantrybę Jau įpratęs prie mano gyvūnų ir jų pokštų. Ramiai ima atsuktuvą ar kokį kitą įrankį ir eina "taisyti" situacijos
- Ieškotoja
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių