Aratingos
Dėkui visiems
Ir dar asmeniškai dėkoju Kukushkai , nes jos dėka ir pamačiau Saulytes. Jei ne ji tikriausiai dabar nelabai apie jas ką žinočiau...
Ir dar asmeniškai dėkoju Kukushkai , nes jos dėka ir pamačiau Saulytes. Jei ne ji tikriausiai dabar nelabai apie jas ką žinočiau...
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
va cia tai PAPUGA!!! nerelus grozis mazylio o kaip uzauks is vis bus puiku toke papuga mielai isigyciau jai buciau bent kiek priekurtis
-
nerijus - Pranešimai: 707
Nerijau, spalvos įtiko, pakankamai ryškios?
Beto, aš nekurčia , o ir kai sumąsčiau Saulytę įsigyti su klausa problemų irgi atrodo neturėjau...
O jei rimtai, tai kadangi ji rankinė, tai išvien nerėkauja, tik tokiu tyliu džergdžiančiu balsu ir tik kokią porą kartų per dieną suklykia tikrai garsiai. Bet mums tai netrukdo.
Beto, aš nekurčia , o ir kai sumąsčiau Saulytę įsigyti su klausa problemų irgi atrodo neturėjau...
O jei rimtai, tai kadangi ji rankinė, tai išvien nerėkauja, tik tokiu tyliu džergdžiančiu balsu ir tik kokią porą kartų per dieną suklykia tikrai garsiai. Bet mums tai netrukdo.
-
- Augintiniai:
Daina ,gal ne taip mane supratai as nesakau kad tu kurcia as tik sakau kad jai pats buciau priekurtis tai tikrai toke papuga isigyciau , man jos spalvos kaip tu sakai tikrai itiko bet kai isgirdau jas rekent visas noras praejo.... bet vat del spalvu tai man jos labai jau patinka
-
nerijus - Pranešimai: 707
Nerijau, tai tu mane ne taip supratai, juk aš juokavau.
Ir aš "gyvai" girdėjau rėkaujančias, bet ten buvo laukinukės, o čia rankinė, todėl ji triukšmauja kokią 10 kartų mažiau...
Ir aš "gyvai" girdėjau rėkaujančias, bet ten buvo laukinukės, o čia rankinė, todėl ji triukšmauja kokią 10 kartų mažiau...
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias