Balandžiai
Bandau ieškoti, tik va bėda, kad nepažįstu Kauno balandininkų. Kad bent su žiedu bent, gal lengviau būtu o dabar laužau galvą kur įtaisyti .
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Doviliukaszoo, o iš arčiau nuotraukos neturi, norisi geriau apžiūrėti tavo balandį. Ir, beje, įdomiai atrodo balandis po kambarį laisvai lekiojantis .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Labai graziai margas balandelis,as kazkada irgi auginau maziuka,tai kur miegodavo po nakties,atrodydavo kaip arkliu stoveta (kruveles dydzio prasme)
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Doviliuk - o balandžio šeimininkų irgi neieškai? Matosi, kad paukštis veislinis . Dauguma jų yra tikrai brangūs
-
- Augintiniai:
Taigi rašiau, kaip yra su balandžiais. Jie patys pasirenka, kur gyventi, ir balandininkai tai pripažįsta. Balandžiai nėra tokie paukščiai, kurie pabėga "šiaip sau". Jie nėra narvelio ar uždarų patalpų paukščiai, kaip papūgos, skraidyti išleidžiami nuolat, pasiklysta nedažnai, dažniau tiesiog kitą vietą gyvenimui pasirenka, arba kur nors pabuvę, patys parskrenda namo. Bet laikant balandį, reikėtų ir sąlygas jam atitinkamas sudaryti, kad galėtų išskristi paskraidyti į lauką ir sugrįžti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gal kažkiek ir yra tame tiesos. Manasis pats atskrido pas mane į butą. Radau miegamam . Klauso, noriai bendrauja, eina ant rankų, ko tikrai nesitikėjau... Bet dėl sąžinės ramybės dairausi kieno gali būti.
Paskutinį kartą redagavo Rodnega 2012.09.26 14:18. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
Teisybe,maniskis lauke gyveno,tik nakciai nuskrisdavo(kai jau ismoko skraidyti)i netoliese esanti sandeli.Is pradziu ten nunesdavau,veliau pats per langeli iskrisdavo,pernakvodavo,o ryte atskrisdavo.Kai suaugo daznai kazkur dingdavo dienai kitai,kol isskrido ilgesniam laikui.Buvo dar pora kartu po poros menesiu atskrides su drauge(ar draugu),patyt pasirodyt norejo,kad pora susirado ir daugiau nebepasirode.Norejosi tiketi,kad jam viskas gerai ir gyvena kazkur,kur jam pasirode geriau.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Aš esu išgelbėjus balandį negalėjo paskrist , tai aš jį namo parsinešiau ir kelias dienas palaikius pagijo ir paleidau Nuo tada pasirinko gyventi arčiau ir ant kaimyninio namo stogo vis tupi gražuolis
-
žizelė - Pranešimai: 104
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias