Rastas nimfiukas Kaune
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
O aš turiu tokį patarimą, paprašyti ne tik apibūdinimo bet ir galima paprašyti atsiusti paukštuko nuotraukos. Gi tikras šeimininkas tikrai turės savo augintinio nuotrauką.
-
Maksas1 - Pranešimai: 130
- Augintiniai:
Paukštukas jaunas, rankinis, gal ir nespėjo net įamžinti ir pabėgo, beje nevisi jau taip fotikus turi, o gal kam sugedo ir daugybę gali būti priežasčių dar nekiekvienas ir internetą turi, o ir forumą žino,tad manau reiktų bent apilinkėse pasižvalgyti skelbimų ar pačiam skelbimus parašyti ir iškabinti Beje, kiek čia laukt tų šeimininkų žinoma nuleisti rankų nevertėtų ieškant, bet papugiuką manau jau galima auginti kaip savo, sunku bus atsisveikinti jei kartais atsirastų tikrieji šeimininkai, bet papugiukui reikia suteikti tikrų namų šilumą ir priežiūra
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na aš gal prieš 10metų buvau pagavusi papūga, ir internetas nebuvo toks populiarus, nei į laikraštį skelbimo nedėjom, bet šeimininkę radau. Tiksliai apibūdino papūgą pasakė vardą į kurį atsiliepdavo, net charakterį apibūdino. Tik papūga liko pas mane, šeimininkė jo atsisakė.
O tau net nežinau ką be patarti. Deja neina kitaip, bet prisirišti prie rasto gyvūno niekada negalima, reiktu palaukti bent pusę metų. Nes kaip pati sakai gal jie interneto neturi, ir neturi kur pažiūrėti ir t.t. Gali bandyti iškabinti skelbimus, jie dažniausiai ir padeda. Kadangi paklydę gyvūnai eina pas mane į namus, tai dažniausiai pakabintas skelbimas padeda atrasti šeimininką.
O tau net nežinau ką be patarti. Deja neina kitaip, bet prisirišti prie rasto gyvūno niekada negalima, reiktu palaukti bent pusę metų. Nes kaip pati sakai gal jie interneto neturi, ir neturi kur pažiūrėti ir t.t. Gali bandyti iškabinti skelbimus, jie dažniausiai ir padeda. Kadangi paklydę gyvūnai eina pas mane į namus, tai dažniausiai pakabintas skelbimas padeda atrasti šeimininką.
-
- Augintiniai:
na matai as prie visu gyvunu prisirisau,netgi prie balandzio prisirisau,kuris buvo labai suzalotas,bet tai as ja isgelbejau,o dabar ieskau jai nauju namu ir niekas neatsiliepia:)o prie buckio irgi labai labai prisirisau,bet nieko jeigu atsiras tikrieji seiminininkai as ji tikrai grazinsiu
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Balandis šiaip visą laiką turi rasti savo namus. Seniau kaimynas veisdavo ir augindavo balandžius, be baimės juos kiekvieną dieną paleisdavo paskraidyti ir kiekvienas grįždavo į savo namus. Pas jį irgi būdavo priklydusių, bet dauguma jų būdavo žieduoti, taip surasdavo jiems namus.
Bet tavasis rastas balandis jau tikriausiai bus pripažinęs tavuosius namus kaip savais.
Bet tavasis rastas balandis jau tikriausiai bus pripažinęs tavuosius namus kaip savais.
-
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Gali but kad radau buckio seimininkus,moteris paskambino ir apinbudino juolab kad ji netoli manes gyvena:)
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių