Akvariumai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
o aš nesuprantu,tai kokiį akvariumą tu turi,ir kiek jų,nes pati prirašei visko o ir parodyti žadėjai,na atrodo kantriai laukėm,nieko nekomentavome,kad nesakytum ,kad kimbam prie tavęs tai įkelk k turi niekas čia nieko nesmerkia.
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
doviliukaszoo tikrai ne, tiesiog mes čia visi kaip šeima, mielai priemam naujokus, bet manau niekam nepatinka, kai yra apgaudinėjama ir bandoma save išaukštinti melu, visi mes čia lygus, nesvarbu, kiek gyvūnų auginame, kokio dydžio akvariumus turime Tiesiog tu tiek daug pripasakojai, tiek daug akvariumų išvardinai, o rodai tik viena ne tokį ir didelį, tai va ir nežinom ką ir manyti ar tu tiesiog apsimelavai ar nenori rodyti Manau geriausia būtų tau parašyti tiesą, nesvarbu kiek ir kokius akvariumus tūrėjusi, svarbu kokį dabar turi Jei dabar nebeturi akvariumo, taip ir parašyk, buvusio akvariumo foto visad galėsi įdėt ir parodyti kokius grožius auginai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
pritariu Erikai,juk neturim priežasties tavęs nemėgti..o jai sakai,kad turi o ir žadėjai parodyti o dar ir tos pirmosios foto su delfi ženklu
manau kiekvienam nepatinka kai vyksta kažkas neaiškaus,tai visi nori sužinoto kokius turi tuos akvariumus
aš išvis neturiu,o jie man patinka ..mintyse pasvajoju ir pakolkas gana
manau kiekvienam nepatinka kai vyksta kažkas neaiškaus,tai visi nori sužinoto kokius turi tuos akvariumus
aš išvis neturiu,o jie man patinka ..mintyse pasvajoju ir pakolkas gana
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
niekam tas melas nepatinka.man irgi nepatinka as tik noriu su visais susibendrauti ir tiek,o nieko blogo nenoriu.Jurinis akvariumas yra pas broli,nuosavam name,nes bute tokiam akvariumui ne vieta,o siuo metu pas mane gyvena balandis,suo,papuga,vezlys,ir akvariumas 150litru.Na stai ir pasakiau visa teisybe,gal dabar ir mane priimsit i didele seimyna tikrai noriu su visais bendrauti
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių