Kalendorius 2013
Kikimara, tai jau tu kartu su mokytoja atsiųstas nuotraukas (savas pridėjus) peržiūrėk, ir atrinksit, kas spaudai labiausiai tinka ir gražiausiai žiūrėsis.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Žinau ,kad užsitrauksiu Kikimaros nemalone,bet siūlyčiau tai daryti pvz.Apuokelis arba naujai forumietei Zitiali(pardon ,jeigu vardą parašiau ne taip)jos turi tą gyslą ko reikia padaryti gerą kalendorių(Papoogos tai neliečia),jos jau fotografės ir daug jas kas matė ir vertino.O beto Sailor ,kodėl ne tu ?su tavo gyslą,nesuprantu. turbūt aš vėl lendu kur nereikia.BANAS.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Aš nei laiko turiu, nei su maketavimo programomis dirbti moku, nei išmanau, kas spaudai tinka. Ir šiaip ne prie meno esu - piešimas mokykloje man būdavo didžiausia nelaimė ir kančia .
-
- Augintiniai:
Sailor baik čia juk ne piešimo pamoka,o siaube,gal aš ne taip aiškinu,bet tu ,o DIEVE atsimerk ir pažiūrėk į savo nuotraukas,neskubėdama ramiai ,prie židinio, kada jie šalia tavo kojų(šunys aišku )ir pažiūrėk ko jos vertos ,ir ko vertas tavo vertinimas..
-
- Augintiniai:
Aš atsibudus jeigu ką.Tikėjosi visi tavo darbo, ne tai ne ,man tai kas .Juk tik iš žmoniškumo ir matei meilės mano TOTUI tu nors mažytę nuotrauką įdėjai į kalendorių ,už ką tau be galo dėkinga,nes mūsų vaikas kalendoriuje. Šiemet mums tas pats nors ir taip aišku.
-
- Augintiniai:
Noras yra gerai, tačiau vien jo jauname amžiuje gali neužtekti (turime jau pavyzdį, kai buvo noras ir jaunatviškas entuziazmas, bet iš to nieko neišėjo). Tikėsimės, kad mokytoja padės.
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Kikimara, šitam reikalui didelės kantrybės prireiks. Ir ne vieną repliką iš forumiečių dar išgirsi... Taip kad, jei apsiimi daryti kalendorių - tai apsišarvuok ir kantrybe.
O dabar, manau, tikrai nereikia blaškyti ir siunčiam foto Kikimarai. Foto patekimo į kalendorių prinicipai turėtų būti tokie patys kaip ir kasmet - kiekvieno forumiečio, atsiuntusio foto, bent vienas augintinis turi patekti į kalendorių (bent į mažiuką formatą). Taip kad, Nile, būk rami, taviškis Totukas bus kalendoriuje, jei tik foto nusiųsi.
O dabar, manau, tikrai nereikia blaškyti ir siunčiam foto Kikimarai. Foto patekimo į kalendorių prinicipai turėtų būti tokie patys kaip ir kasmet - kiekvieno forumiečio, atsiuntusio foto, bent vienas augintinis turi patekti į kalendorių (bent į mažiuką formatą). Taip kad, Nile, būk rami, taviškis Totukas bus kalendoriuje, jei tik foto nusiųsi.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių