Katės
eina sau, evers, kaip netikėta.. užuojauta didelė, kaip gaila.. gal sirgo kuo, nejau nuo to numirs, nuo ko rašai..
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
neįsivaizduoju,bus baisiai skaudi pamoka man... labai gailiuosi,kad ryte nenuėjau pažiūrėti kaip jis..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Kaip gaila,bet tikriausiai jau sirgo,jei taip greit numire Kazkada seniai ir pas mus buvo atejes jau suauges katinas,kelias dienas viskas normaliai buvo,ede,zvalus buvo,o viena ryta radau negyva ir neaisku del ko.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Vaje, kaip čia liūdna . Jeigu sirgo kuo, tai vaistai nuo parazitų negerai, organizmas nusilpęs. Ech, be veterinaro ir skrodimo dabar priežasties niekas nepasakys...
Nelabai smagu dabar savo katino nuotraukas rodyti, bet paskui pamiršiu, tai visgi įkelsiu.
Pozuoja prie grobio
Nelabai smagu dabar savo katino nuotraukas rodyti, bet paskui pamiršiu, tai visgi įkelsiu.
Pozuoja prie grobio
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Evers, gaila, kad taip nutiko...
O Sailor nustebino savo foto su grobiu! Bet jau dydis koks pilkosios!
O Sailor nustebino savo foto su grobiu! Bet jau dydis koks pilkosios!
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Evers, užuojauta, bet nemanau, kad tu kažką padarei ne taip, matyt jis jau sirgo, kad taip staigiai
Sailor Nuostabus katinas, tiesiog negaliu atsižiūrėti
Sailor Nuostabus katinas, tiesiog negaliu atsižiūrėti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Ausrele, čia jauniklis žiurkiukas, nėra didelis. Šitą vakar dieną per kelias minutes spėjo sumedžioti, kai iš pasivaikščiojimo grįžom, o aš nuėjau asilo fotografuoti. Bet vakare parvilko didžiulį pacą, vos ne pusės savo dydžio .
evers, o ar labai mažas buvo kačiukas? Labai jauniems kačiukams lašų nuo parazitų duoti negalima. Ar tu tą kačiuką buvai pas veterinarą nunešusi, ar jis tuos vaistus parekomendavo? Beje, dažnas maudymas mažyliams irgi negerai, ir odą džiovina, ir peršalti katinėlis po maudynių gali, kas mažiukui su nesusiformavusiu imunitetu irgi labai pavojinga.
Aš savo katiną prausiau tik porą kartų - vienąkart kai išsidervavo, o kitą - kai į dažus įlipo.
evers, o ar labai mažas buvo kačiukas? Labai jauniems kačiukams lašų nuo parazitų duoti negalima. Ar tu tą kačiuką buvai pas veterinarą nunešusi, ar jis tuos vaistus parekomendavo? Beje, dažnas maudymas mažyliams irgi negerai, ir odą džiovina, ir peršalti katinėlis po maudynių gali, kas mažiukui su nesusiformavusiu imunitetu irgi labai pavojinga.
Aš savo katiną prausiau tik porą kartų - vienąkart kai išsidervavo, o kitą - kai į dažus įlipo.
-
- Augintiniai:
na kiek jam laiko nepasakysiu,gal poros mėnesių tik buvo,nes nedidukas... tikrai sulysęs buvo,nes kai maudžiau vajė atrodo nieko nebeliko..
deje vetetinarui neparodžiau,toks utelėtas ir blusėtas buvo,bijojau,kad kiti klientai neapšauktų tokį atsinešus oi kaip man ir vaikams širdį skaudą ..peršalt nemanau,kad galėjo,ten kur jis buvo tai prie šilto pečiaus sėdėdavo vis,laukė karantino pabaigos,o pabaiga netokia kokios norėjosi...kažin ar beprisileisiu taip kačiuką valkataujanti,nes taip jau jo gaila vis galvoju,būčiau neėmusi,gal dar gyvas būtų...kartais geri norai,nepadeda...
sailor toks gražuolis Tomukas o kokias žiurkes gaudo atrodė ,kad katinėlis dekoratyvus,tik maisteliui valgyti,o čia
deje vetetinarui neparodžiau,toks utelėtas ir blusėtas buvo,bijojau,kad kiti klientai neapšauktų tokį atsinešus oi kaip man ir vaikams širdį skaudą ..peršalt nemanau,kad galėjo,ten kur jis buvo tai prie šilto pečiaus sėdėdavo vis,laukė karantino pabaigos,o pabaiga netokia kokios norėjosi...kažin ar beprisileisiu taip kačiuką valkataujanti,nes taip jau jo gaila vis galvoju,būčiau neėmusi,gal dar gyvas būtų...kartais geri norai,nepadeda...
sailor toks gražuolis Tomukas o kokias žiurkes gaudo atrodė ,kad katinėlis dekoratyvus,tik maisteliui valgyti,o čia
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
evers, visko gyvenime nutinka, kartais tokių skaudžių ir netikėtų dalykų būna, kurie nuo mūsų valios nepriklauso. Kitą kartą, mažiuką katinėlį radus, geriausiai jį pas veterinarą iš karto nešti, jis ir apžiūrės, ir vaistukus paskirs, nes tikrai galėjo preparatai pakenkti.
O man dekoratyviniai katinai nelabai tinka, man reikia, kad visur vaikščiojantys ir medžiotojai būtų .
O man dekoratyviniai katinai nelabai tinka, man reikia, kad visur vaikščiojantys ir medžiotojai būtų .
-
- Augintiniai:
Sailor ,nežinau kaip tu namie jį vadini ,bet man jis Tomukas .Nerealus katinas,gražus ir naudingas,o dar koks medžiotojas. .Aš tai visada laukiu jo nuotraukų.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių