Ropliai ir varliagyviai
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Mano sliekiukas tai jaunas tik 2012-07-17 išsiritęs. O kiek užauga tai rašoma, jog dažniausiai iki 150cm ,bet teko girdėti jog ir 200cm viršija.
-
tomenas333 - Pranešimai: 40
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man tai gražūs kukurūziniai žalčiai Nedegu dideliu noru jo paimti į rankas, bet tikrai galėčiau.
Sailor, o kur jį radai? Kaip supratau, po nesėkmingo nėrimosi?
Sailor, o kur jį radai? Kaip supratau, po nesėkmingo nėrimosi?
- Plunksna
- Augintiniai:
Įdomu, o tai jis be uodegos laisvėje neišgyventų? Žinoma, šiuo atveju apie paleidimą, net neklausiu, nes tiek metų nuo mažumės gyvendamas žalčiukas terariume, kaži, ar išgyventų laisvėje
-
- Augintiniai:
Buvau tikra, kad rašiau apie tą žalčiuką forume ne kartą, bet pirmųjų žinučių neberandu. Gal nutrupėjo kur per forumo perkėlimus.
Erika, nėra Airijoj jokių gyvačių anei žalčių, pagal legendą, šventas Patrikas kadaise iš salos visas gyvates išvijo. Ir apskritai Airijoje tik viena roplių rūšis aptinkama, ir ta pati saugoma - gyvavedis driežas. Aišku, gidai juokauja, kad visgi gyvačių Airijoje yra, bet visos parlamente gyvena . O kukurūzinio žalčio tėvynė yra Šiaurės Amerika, taip kad paleisti į laisvę neturiu galimybės . O radau jį lygiai prieš šešerius metus Dublino pakraštyje šunis bevedžiodama. Paspruko iš kažkur. Kas tiksliai uodegai nutiko, negaliu pasakyti, ar nėrimosi metu drėgmės per mažai buvo, ar per kelią šliaužiant kas uodegą sužalojo (radau visai šalia vienos judriausių Dublino gatvių), tik ji jau buvo tokia plona sausai nugangrenavusi. O kai nėrėsi pas mane pirmą kartą, tai kartu su oda numetė ir tą nudžiūvusią uodegą. Laisvėje be uodegos išgyventų, tik tiek, kad daugintis negalėtų. Kadangi uodegos neturi, tai ir nežinau, patinas pas mane ar patelė.
Erika, nėra Airijoj jokių gyvačių anei žalčių, pagal legendą, šventas Patrikas kadaise iš salos visas gyvates išvijo. Ir apskritai Airijoje tik viena roplių rūšis aptinkama, ir ta pati saugoma - gyvavedis driežas. Aišku, gidai juokauja, kad visgi gyvačių Airijoje yra, bet visos parlamente gyvena . O kukurūzinio žalčio tėvynė yra Šiaurės Amerika, taip kad paleisti į laisvę neturiu galimybės . O radau jį lygiai prieš šešerius metus Dublino pakraštyje šunis bevedžiodama. Paspruko iš kažkur. Kas tiksliai uodegai nutiko, negaliu pasakyti, ar nėrimosi metu drėgmės per mažai buvo, ar per kelią šliaužiant kas uodegą sužalojo (radau visai šalia vienos judriausių Dublino gatvių), tik ji jau buvo tokia plona sausai nugangrenavusi. O kai nėrėsi pas mane pirmą kartą, tai kartu su oda numetė ir tą nudžiūvusią uodegą. Laisvėje be uodegos išgyventų, tik tiek, kad daugintis negalėtų. Kadangi uodegos neturi, tai ir nežinau, patinas pas mane ar patelė.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Matai kaip įdomu O tai pamačius jį gatvėje, be jokio baimės jausmo sugavai, ar ir gaudyti nereikėjo, laisvai paėmei?
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių