Akvariumai
Na atvejis nebent toks, kad skaliarai mazi.. Mes pirkom kelis mazus skaliarus, ir viena tikrai dideli, taip pat gyveno kartu 12 neonu burys.. Neonu kas nakti po 2 pamazedavo kol ju neliko..
- Gretka
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Žuvų ne tai kad nenoriu, tiesiog nebūtina man jų gausa ir didelė įvairovė. Krevetės man asmeniškai neįdomesnės už žuvis.
Supratau, kad užsiėmimo su akvariumu daug, o dar vanduo pas mus labai jau prastas, taigi ne man toks daiktas namuose.
Supratau, kad užsiėmimo su akvariumu daug, o dar vanduo pas mus labai jau prastas, taigi ne man toks daiktas namuose.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O as sakyciau kad gede labai nugasdini zmogu, ir nuteiki zmogu pries akvariuma, kad tai lyg stebuklas koks, ir visai neismananciam akvariumas "misija neimanoma". O taip tikrai nera.. Siaip ta pusiausvyra nusistovi laikui begant, jei yra galimybe pradzioje patarciau nusipirkti minkstinto vandens is zuvu parduotuves(nebent mazas kaimas koks, tada nerasi), bet dauguma miestu vienur ar kitur tokia parduotuve turi(beabejo nekalbu apie Kika), tada nusiperki geruju bakteriju, kurios ta pusiausvyra padeda padaryti, nusiperki tokio marmalo kur pagreitintu vandens nusistovejima, ir po keliu dienu galima leisti pirmasias nereiklias(patarciau) zuvytes o poto viskas po truputi. Apie akvariumus nieko nezinojau, bet chemijos elemtu kazkaip akvai nereikia, pilna chemijos parduotuvese, tik pinigu turek, toki gali akvariuma isirengti, svarbu noras kad butu dar pabresiu, kad didesni akvariumai reikalauja maziau prieziuros nei mazi(cia kalba apie befiltrius tuos, kur auginsi max 2 zuvytes)
- Gretka
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Dar beeksperimentuojant žuvis nustaipinsiu, kol kas tikrai nesiruošiu jo užsiveisti, tuo labiau, kad laiko ir taip trūksta. Nebent kada nors, jeigu rasčiau kokį pažįstamą, gerai akvariumus išmanantį, kuris man tą akvariumą ir įrengtų, tai tada gal ir susigundyčiau.
-
- Augintiniai:
Sailor zinok tikrai nera sunkus reikalas tas akvariumas, ranku kozna diena ten kist nereik, nu nebent nori Is pradziu ir pas mane plaukiojo keli kardonesiai, koridoriukai mazi, bei keli neonai, aisku per visa laika mirciu buvo, bet tai smulkmena.. Ju visada buna.. Vien kol parvezi nusipirkus gal juos ten sustresuoja, aisku, kai kuriu gaila kai nudvesi, bet galima juk naujais gyventojais pakeit
- Gretka
- Augintiniai:
Na, vis tiek domėtis ir skaityti reikės, prieš įsigyjant, ir jau įsigijus. Tai laiko visgi užima, nesvarbu, kad ne tiesiogiai ten rankas kišant. Negalvoju aš dabar apie akvariumą, tiesiog gražių vaizdelių pamačiau ir užklausiau, jeigu kada užsinorėčiau dar ką nors namuose užsiveisti. Ir taip kol kas pilnos rankos įvairių gyvių.
-
- Augintiniai:
sailor Gretka yra visiskai teisi nieko labai baisaus ar sunkaus tikrai nera parduotuves pilnos visokiu priemoniu tik pinigu turek ir akvariumas stoves grazus namuose mano pirmieji akvariumai irgi buvo augalu pilni,paskui perejau prie ciklidu,o siem augalu neidesi as vandeni pilu tiesiai is ciaupo ir jokiu chemikalu nededu ir akwa gyvuoja kuo puikiausiai
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
va tų pinigų kol kas ir neturiu, ir, kaip supratau, iš čiaupo mano vandens neįpilsi. Jis toks kalkėtas, kai kai gyvūnams kasdien vandenį keičiu, tai kalkių nuosėdas jau reikia gramdyti nuo indų sienelių .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 43 svečių