Kovojam su kAAAkiais ir kitomis "gėrybėmis"
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Papūgų išmatos neturi kvapo Tai ką aš auginu Nes sėdint prie pat narvo tai ojoj kaip jaučiasi, jei narvas nevalytas dvi dienas, tai net galva apsvaigsta, sedėti neįmanoma prie pat
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Keista istikro gal su amazonem kas kitaip? Gal Gabusia pasakys kaip jos amazoniu ismatos ar "kvepia" Emuliui yra keleta kartu kvapas atsirades bet tuo metu itariau ka tai negero, nes naturaliai kvapo ner Viena kart pastebejau kad persivalgius saulegrazu ryte tas kvapas itartinas ismatu buvo atsirades
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
na išmatų neuostau Na bet iš narvo kvapelis Nelaikau aš jo visą savaitę, sakau kiekvieną dieną keisti reikia, jei dvi dienas netvarkysi, tai ojoj Na kloju reklaminius laikraščius(tuos slidžius), ant dugno ir išmatos ir daiginukai ir vaisiai(labai mažai, nes viską suvalgo), riešutukai išmatos per tiek laiko nespėja sudžiūti, tvarkant ir yra drėgnos,o po laktom ant kurių miega, tai krūvos, vos ne kaip karvės o dar kai sujudini tai kvapas tikrai yra(gaila, kad tokiam amžiui dar negalima perduoti kvapo internetu ). Nemanau, kad čia jiems kas blogai, nes ir Goko ir Čiuvos pusei toks pats kvapas Nejaugi kiti to kvapo neužuodžia, tie kurie laiko paukščius narvuose
P.S. Moderatoriai, atsiprašau, kad taip ne į temą, manau reiktų visa tai kažkur perkelti, jei yra tokia tema
P.S. Moderatoriai, atsiprašau, kad taip ne į temą, manau reiktų visa tai kažkur perkelti, jei yra tokia tema
-
- Augintiniai:
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
va ir aš girdėjau, kad labai gerai papūgų trašos orchidėjoms, nes maždaug iš ten pat jie Bet kažkaip, ką aš žinau... kaip tas išmatas nurinkti nuo laikraščio, jos juk ne tokios ir kietos Ir koncentraciją neaišku kokią daryti, dar augalus nudaigosiu
-
- Augintiniai:
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Įpakuoti? kur, kaip? Tai ką dabar gramdyti nuo laikraščio, atskirinėti kitas šiukšles, maisto likučius, tas išpatas džiovinti, pakuoti O kur ir kam parduoti, už kiek? ar kas perka
-
- Augintiniai:
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 23 svečių