Augaliukai
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Chebryte nu negi visi apsirupine alijosiais? ryt i Kauna vaziuoju galeciau prigriebt, na netilps pas mane jau ant palangiu, labai noriu iki shalnu isdalint, nes kolkas lauke gyvena tik kad jau i vazonus persikele
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Vakar parduotuvėje pamačiau tokį augaliuką- juncus effusus(meilės garbanėlės) Na toks mielas pasirodė, bet nelabai aš randu apie jį informacijos, kaip auginti, ką mėgsta ir pan. gal kas auginote ar daugiau ką žinote apie šį augalą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Čia yra calocephalus brownii. Tik apie jo auginimą informacija pasirodė švelniai tariant keista. Mūsų žiemų jie tikrai nepakelia, todėl dengti beviltiška. Jei pavyksta patalpoje išlaikyti per žiemą, tai pavasarį reikia nugenėti - būna gražesnis. Dauginti galima šakelėmis. Sudžiūvęs augalas nepakeičia savo išvaizdos, todėl kai kas pagalvoja, kad peržiemojo
- Plunksna
- Augintiniai:
Manau, kad kambary auginti jį bus sunku, nes per sausas oras. Vis ruduos galiukai.
O calocephalus brownii auginti lauke kaip vienmetį augalą labai lengva. Kambary per žiemą laikyti nebandžiau, o vėsioje ir šviesioje patalpoje žiemoja puikiai.
O calocephalus brownii auginti lauke kaip vienmetį augalą labai lengva. Kambary per žiemą laikyti nebandžiau, o vėsioje ir šviesioje patalpoje žiemoja puikiai.
- Plunksna
- Augintiniai:
Erika tai dabar toms spiralėms(garbanoms) maximoj akcija yra? NA nebuvau užmačiusi tokių aš,labai įdomiai atrodo..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 40 svečių