Augaliukai
Erika, tas augaliukas pas mane irgi sudžiuvo, aš nieko apie jį nežinojau, tai pirmus metus sparčiai užaugo, per žiemą namuose toks pat išbuvo, o kitus metus ir per vasarą toks pat išbuvo, tai manau sudžiuvęs ir tiek, paskui pasodinau kieme, tai ten nunyko.
O pas mane stepanotis susirgo kažkuo, tokie taškeliai ir ant lapų ir ant žiedų, kas galėtų būti, ką daryti?
O pas mane stepanotis susirgo kažkuo, tokie taškeliai ir ant lapų ir ant žiedų, kas galėtų būti, ką daryti?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Laba diena, gal galite pasakyti maždaug, kas galėtų būti su citrinmedžiu? Šiandien pastebėjau kad lapams kažkas yra, liga? Gal perlaisčiau? Ačiū.
-
Saw - Pranešimai: 198
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Evers
Saw, čia citrinmedžiui ne liga, o netinkamos augimo sąlygos. Kas konkrečiai reikia išsiaiškinti. Greičiausiai net ne viena priežastis. Panašu kad dirvos Ph per didelis, gal vanduo per daug kalkingas ( citrusiniai mėgsta rūgštoką terpę), gal skersvėjo gauna. Be to, kai žemesnė aplinkos temperatūra, augalams reikia ir mažiau drėgmės.
Saw, čia citrinmedžiui ne liga, o netinkamos augimo sąlygos. Kas konkrečiai reikia išsiaiškinti. Greičiausiai net ne viena priežastis. Panašu kad dirvos Ph per didelis, gal vanduo per daug kalkingas ( citrusiniai mėgsta rūgštoką terpę), gal skersvėjo gauna. Be to, kai žemesnė aplinkos temperatūra, augalams reikia ir mažiau drėgmės.
- Plunksna
- Augintiniai:
Evers grazus ziedukai kaip pirmoje foto turiu sia gelyte tik nesuprantu visi ziedukai nupuvo dabar liko tik lapai,laistau tik is apacios,lapuku nesuslapinu matyt nemoku jos priziuret
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Deivi,pas mane irgi glioksinijos ziedukai nupuvo,nes pumpuru buvo gal apie simta,na siaubingai daug,zydejo zydejo,o paskui pradejo puti.Man pasirode,kad tu ziedu per daug,jie ten vieni ant kitu uzdribe,tai apatiniai ir pradejo puti.O laisciau irgi tik i indeli,be to daznai ir pamirsdavau
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Aš lauke dar auginu gėlytę
Auga va tokia ramunė pas mane pievos vidury. Liepiau tėčiui pjaunant žolę ją palikti ir aplink apvažiuoti, tai dabar jau daugiau kaip mėnesį nuo tada vis dar žydi
Auga va tokia ramunė pas mane pievos vidury. Liepiau tėčiui pjaunant žolę ją palikti ir aplink apvažiuoti, tai dabar jau daugiau kaip mėnesį nuo tada vis dar žydi
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių