Kelionės
na,gerai,pabandysiu ka nors sugalvot,nes jau net nepatogu darosi ikalbejot.tik nenoriu,kad sakytut,kad va nekokybiskos foto,tralia lia ir panasiai
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Kukuti, labai fainos foto, smagu kad pasivazinejot kalnuose, ten tikrai vaizdeliu yra Labai norejom prie to kraterio pakliut, bet GPS'as ishsikrove o su mazu vaiku klaidziot visa diena butu sunkoka kazkaip labai painus mum pasirode tie keliai kurie i kalnus veda O Palmitos parke neapsilanket?
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
ne,si kart ne ai,mes praeita karta Loro parke buvom.kazkaip ir to laiko nelabai liko,nors ir dvi savaites isbuvom
-
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kukutis,ačiū už vaizdus,o aros yra nuostabios ir bijoti jų nereikia.O Totukas tuo ir įdomus ,kad su savo nuomone ir išdaigom(aišku kartais skaudžiom),bet į ramų nekeisčiau,nes taptu neįdomu.Aš tai mažiukų bijau paimti juokinga ,bet taip yra.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Kukuti, tikrai, ko čia kompleksuoji dėl tų nuotraukų, kai kurie vazdai tai išvis pasakiški Noriu į šiltus kraštus, nenoriu žiemoooossss
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
A jeigu jumi ten nutremtų, tipo nepasiilgtumėt mūsų sniego? Primesk, Naujekas, a jūs einat vejos pjauti , atpilčiau skrandžio turinį nuo tokios nesamonės... Sniego, sniego ir kuo daugiau, kad ir iki kaklo, balta-švaru visur, jokių mašalų, tvoros pokši nuo šalčio, sėdi prie židinio samanę ragauji... ech mergos, ką jūs suprantat, jumi bele tik krūtis kiaurus metus ant saulės svilinti , aš už visus metų laikus, visi savotiškai romantiški , aš tai nupuščiau nuo ištisos vasaros...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių