[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Katės
logo

Katės

Šnekamės apie kitus savo augintinius :)

Standartinė sailor » 2012.10.21 03:01

Dažniausiai Tomuku ir vadinu :yes4: .
Vakar vakare einam su šunimis pasivaikščioti (o vakare mes keliu einam, o kaime tai tamsu kaip į akį durk, nebent mėnulis šviestų, tai labai nenoriu, kad ir katinas su mumis eitų, vis tada reikia galvoti, kaip čia nuo mašinų važiuojančių apsaugoti, nes tamsoj jos greitai tuo mūsų keliuku važiuoja; bet jeigu sutinkam Tomį, tai jis būtinai prisijungia), sutikom katinaitį, šunys pasisveikino, tas, aišku, tuoj pat prisijungė prie pasivaikščiojimo. Einam visi, tamsu, nelabai matosi, tik staiga man toks įtarimas, kad lyg Argas kažką nasruose išdidžiai nešasi. Matyti nieko nematau, tamsu. Kai priėjom kaimynų namą, kiek šviesiau buvo nuo šviečiančių langų, žiūriu - akurat, nešasi Argas žiurkę. Pasirodo, Tomuką kai sutikom, jis namo su žiurke ėjo. Vis juokauju, kad Tomis daug geresnis medžiotojas už vyrą :xaxaxa: .
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė evers » 2012.10.21 12:52

aš nežinau ką daryt reiktų ir kaip reguočiau ,jai katinas man žiurkę parneštų :scare2:
o sailor nebūna taip ,kad parneštų ir paliktų :shocked:
pamenu katinas taip mano mėgdavo su pelėmis pasielgti,parneša ir man prie pamato palieka 8| :shocked:
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.10.21 14:30

Tai ir palieka :yes4: . Žiurkių gi neėda katinai, parneša ir palieka :yes4: Tomis beveik kasdien (kas vakarą dažniausiai) po žiurkę parneša. Va, ir šįryt vieną išmečiau. Būna, kad dar gyvą parneša, žaidžia su ja, o kas nors sutrukdo, ir palieka nepribaigtą 8O . Tada skubiai atsivedu springerius, tie mikliai pagauna, o kai Sailoriui į nasrus patenka, tai per kelias sekundes negyva būna. Pasitaiko, kad tada jau ir katinas pareiškia pretenzijas : čia mano grobis buvo, atiduok :crazy2: .
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Jovita » 2012.10.21 16:17

Oho koks Tomis, tikras katinas :) Įdomu skaityt Sailor pasakojimus. Tai kaip Tomis atidavė žiurkę Argui eidamas ir kodėl :pooh_lol:
Vartotojo avataras
Jovita

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2012.10.21 16:56

Itariu,kad pasidejo ant zemes,kad su draugais pasisveikintu,o Argas ir nufyrino :xaxaxa:
Musu Mikas irgi daznai parsinesa peliu ir daznai suniui palieka,o ziurkes dazniausiai randu kur nors ant tako,matyt cia jau man palieka didesni grobi :chacha:
Pernai pastebejau,kad vistoms nakciai palikti grudai vis apgrauzti buna,tai padejau nuodu,o tada ir prasidejo 8| kasryta po 1-2 ziurkes apspangusias,bet dazniausiai dar pusgyves rasdavau ir ka su jomis daryti 8| ,uzkasti dar gyvas kazkaip nehumaniska,tai as jas šiupeliu šliopt :pozor: :geda:Nemalonus darbelis,ale ka darysi :pardon2: Tai is viso gal apie 40 pakasiau,visa ziurkiu kapinyna dabar turiu :xaxaxa:
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.10.21 18:12

Tomis pelių niekam neduoda, pats suėda :yes4: . O dėl žiurkės, kurią Argo pasiėmė, greičiausiai taip ir buvo, kaip Munex rašo.

Mes irgi žiurkes pradėjom nuodyti aplink vištas ir povus, nes labai jau daug jų priviso, urvų ir tunelių visur prirausinėjo, ir daug paukščių maisto suėda. Pati irgi nenoriu besibaigiančios žiurkės žudyti, tai vyrą kviečiu :xaxaxa: O užkasti tai niekur nekasu, visas negyvas žiurkes metam į tankius ir dygliuotus gyvatvorės krūmus.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2012.10.21 19:06

Pas mus dygliuotu krumu nera,tai tenka kasti,be to baisoka palikti nepakastas,nes jei vista kokia apnuodyta apkapotu,bijau,kad geruoju nesibaigtu :nežinau:
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė nile » 2012.10.21 22:15

Prajuokinote,nuo tokio grožio kaip Tomukas perėjo kalba apie žiurkes 8O(bučiau moderatorius perkelčiau kalbą į kitą temą :cha: ) Aišku ,kad juokauju,labai įdomu skaityti didžiojo medžiotojo nuotykius,jis tikras KATINAS BRAVO .Mūsų buvęs pitbulis gaudė peles,vieną kartą žiūriu namie kažką mėto iki lubų ogi žiūriu pelę 8O,cypimo namie buvo nerealaus(mano) :cha: Vyras sakė ,kad aš ji iki infarkto davarysiu su pelėm ir rūpužėm,su savo spiegimu,bet dabar taisausi,atrodo :cha:
Vartotojo avataras
nile

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.10.21 22:27

Tas medžiotojas ką tik apgraužė duoną, kurią rado virtuvėje ant stalo :spiteful: ,
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė nile » 2012.10.21 23:25

Gal tiesiog užkando po mėsos :cha:
Vartotojo avataras
nile

Augintiniai:

Grįžti į Kiti augintiniai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Forumo augintiniai