Augaliukai
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Bet va ką reiškia kai žmogus moka augalus prižiūrėt, jau žiema ant nosies, o šiltnamyje tikras pavasaris Pas mane tai visi jau tokie nekokie augaliukai, ryškiai žiemos miegelio laukia
Plunksna, o dabar ar geras metas dauginti tas pačias fuksijas arba spriges?
Plunksna, o dabar ar geras metas dauginti tas pačias fuksijas arba spriges?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Džiugu, kad patiko, nes dėjau nuotraukas ir nerimavau ar neįkyrėsiu
Nile, ErikaE, ta gėlė vadinasi dichondra "Silver falls". Auga saulėtoje vietoje arba pusiau pavėsyje. Visiškai nereikli. Pakenčia sausras, tik bijo šalnų.
Papooga, spriges geriau dauginti anksti pavasarį, nors įsišaknys ir dabar. Fuksijas aš irgi dabar dauginu, bet laikyti reikia šviesioje vietoje, nes prigiję auginukai pradeda augti, o jei truks šviesos - labai ištys. Jas irgi pavasarį geriau būtų dauginti.
Nile, ErikaE, ta gėlė vadinasi dichondra "Silver falls". Auga saulėtoje vietoje arba pusiau pavėsyje. Visiškai nereikli. Pakenčia sausras, tik bijo šalnų.
Papooga, spriges geriau dauginti anksti pavasarį, nors įsišaknys ir dabar. Fuksijas aš irgi dabar dauginu, bet laikyti reikia šviesioje vietoje, nes prigiję auginukai pradeda augti, o jei truks šviesos - labai ištys. Jas irgi pavasarį geriau būtų dauginti.
- Plunksna
- Augintiniai:
O PRIE KOKIOS TEMPERATŪROS GERIAUSIA LAIKYTI ,,DURNAROPE,,IR DAR KOKIOJE TEMPERATŪROJE IR KAIP IŠLAIKOTE KANAS Plunksnele tu tik dėk tą groži, atsižiūrėti negaliu. už dideles raides.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Nile, jei turi tikrai durnaropę (žiedai žiūri į viršų) tai laikyti per žiemą beprasmiška. Ji vienmetė, bet subrandina sėklas. O jei kalbi apie brugmansiją, tai ją reikia laikyti vėsiai, bet pliusinėj temperatūroj. Jei bus tamsu, tai numes visus lapus, o jei šviesu, tai dalis lapų gali likti. Jei brugmansija labai didelė ir problema su vieta, tai galima truputį apgenėti, bet virš Y išsišakojimo. Nugenėjus žemiau, kitąmet vėliau pražys. Jei brugmansija augo vazone per vasarą ir dabar yra vietos namie (pvz. hole kur šviesu), galima jos kurį laiką nemigdyti. Vienais metais pas mane per Kalėdas dar žydėjo ape 300 žiedų. Dabar į namus nenešu. Laikau šiltnamy.
Kanas laikyk rūsyje apipiltas sausomis durpėmis.
Kanas laikyk rūsyje apipiltas sausomis durpėmis.
- Plunksna
- Augintiniai:
Pora nulūžusių fuksijų šakelių buvau tiesiog įkišusi į šalia esančius vazonus, jos prigijo, bet ar gali būti, kad dėl jų nukentėjo tame pačiame vazone auge kiti augalai, t.y. stepanotis ir sprigė?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
- Aristolochia-arka-Taxus-225x300[1].jpg (32.85 KiB) Peržiūrėta 1047 kartus(ų)
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 39 svečių