Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ne todėl ,kad ilgiau laikytu,o statybinės medžiagos nelabai gražios,tik nežinau dar ar pavyks tokiam staliui kaip aš iš vis pagaminti.O užsienyje daug kur dažytos ir dar su visokiais pagražinimais.Vat jeigu Totukas padėtu ,tai tikrai pavyktu padaryti.
-
- Augintiniai:
Nile, jei yra noras tikrai pavyks, as pernai irgi is nelabai kokiu medziagu surezgiau (irgi ne stalius toli grazu) toks neisvaizdus gavos, bet svarbiausia kad pauksciukai patenkinti
va dabar geriu kava ir stebiu pro virtuves langa kekshtu santykiu ipatumus pusryciavimo metu ka galiu paskyt-malonu
va dabar geriu kava ir stebiu pro virtuves langa kekshtu santykiu ipatumus pusryciavimo metu ka galiu paskyt-malonu
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dėkoju už palaikymą ,šiokią tokią ant greito jau esu padarius ,bet norisi geresnės,nes dabar jau visą dieną pilną zylių ,bukutis ,geniai bent keli kėkštai nepaliksi jų alkanu.
-
- Augintiniai:
Deja, likau be fotoaparato,bet galiu pasakyti ,kad bukutis nebijo visai manęs ir dar zyles veja iš lesyklos.Vis galvojau ,kas čia toks savas ,o pasigooglinus atradau ,kad bukutis,nuostabus jis man ir geniai ,ir kėkštai lankosi.Bet turiu problemą,parašysiu vėliau ,nes reikia jūsų patarimo..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių