Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Ooo, kaip smagu, kad Haris atsirado, labai norėtųsi nuotraukų pamatyti, vis pagalvodavau kažin kaip einasi, ar viskas gerai
Labai keista, kad Deivis99 tokį pat keistą žakutį su baltais nagais turi, kažin kas čia dabar, jau spėju nuveisė Olandai raudonus begamindami
Labai keista, kad Deivis99 tokį pat keistą žakutį su baltais nagais turi, kažin kas čia dabar, jau spėju nuveisė Olandai raudonus begamindami
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Labas vakaras visiems Ir aš nutariau prisijungti prie jūsų. Taigi.. jau šiandien 8 diena kaip ponas Žakutis apsigyveno mūsų namuose (net nesitiki, kad jau 8 dienos ). Žakučiui dabar 3,5mėn., pavadinom "Žorik", "Žora" . Aš niekada neesu turėjusi jokių paukščiukų-augintinių...taigi man ir mano šeimai mūsų naujasis augintinis yra didelė naujovė ir išbandimas Bet tikrai galiu teigti, kad paukštelis labai drąsus, nebijo jokių naujų daigtų.. ir su visais šeimos nariais bendrauja labai draugiškai. Jau ir pats dažnai atskrenda ant peties arba ant galvos (jo mylimiausia vieta ). Įdomius garsus visokius skleidžia.. bet kartais mėgsta ir patriukšmauti (dažniausiai triukšmauja, kai pyksta..kai tarkim neišsilaiko ant spintos ) Taip pat jau atsiskleidė jo stiprus charakteris. Žorikas labai nemėgsta būti narve uždarytas...iškarto pradeda kojitėmis rausti narvelio dugne Ką čia dar jums papasakoti....mmm dėl maisto tai valgo kolkas viską.. ir daigintą maistelį ir sausą po biškuti. Mėgsta daržoves, vaisius ..kolkas atrodo tikrai neišrankus ir draugiškas vyrukas Taigi, esame labai laimingi ir tikimės, kad paukšteliui suteiksime gerus, mylinčius namus ir tapsime neišskiriami draugai. .. Tai vat.. peace
-
TheBird - Pranešimai: 1
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Prisidedu prie didziausiu sveikinimu TheBird su naujuoju seimos nariu. Tikiu,kad su juo nebus jums liudna
-
27tigriuke - Pranešimai: 251
- Augintiniai:
-
MamaCiolia - Pranešimai: 17
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-