Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
man be galo džiugu, Kikimara,kad Lutis iškart pamilo tavo Eliją,nes pas mane nors ir gyveno su Čipa,tai jautė jai tik draugiškus jausmus.. O prie Koko kabinėdavos.. Mano Koko su Kire irgi myli vienas kitą,gražu žiūrėt. Ir svečiam labai miela būna,kai ateina. / Sailor nimfų meilę irgi gražu žiūrėti,o nuotraukos ir man patinka.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Iškart pastebėjau pažįstamą vaizdelį - labai panašių nuotraukų esu pridariusi, kai dar Dubline gyvenom. Būtent tarpusavyje bendraujantys paukščiai ant apgraužtų durų , Ir baisu buvo, kad namo šeimininkai suniokotų durų (o suniokotos jos buvo baisiai, staktos taip pat ) nepamatytų. Kai išsikraustėm, tai pasamdėm žmogų, kad visus paukščių niekšybių pėdsakus panaikintų prieš šeimininkams perimant namą.
Tas antras kadras apkarpytas iš horizontalios nuotraukos.
Tas antras kadras apkarpytas iš horizontalios nuotraukos.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kaip miela! Aš saviškius nuolat stebiu. Taip gražiai bendrauja. Lutis būna, kad užgiedos, tai užgiedos.
Tai labai gerai, kad apkarpytas. Nes vieną foto reiktų dėt, o man ji laaaabai, laaaabai graži!
Tai labai gerai, kad apkarpytas. Nes vieną foto reiktų dėt, o man ji laaaabai, laaaabai graži!
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Kikimara, galiu atsiųsti, bet neapkarpytos fonas bus nešvarus, kaip ir kitose nuotraukose - objektyvas vis tas pats. Ir dar galvoju, kad šitaip apkarpius iš išdidinus per visą viršelį (ten gi reikia vertikalios nuotraukos, kuri beveik visą puslapio ilgį užimtų) kokybė gali nenešti. Šiaip nebloga nuotrauka, bet man truputį trūkumas, kad paukščio veidas tiesiai į objektyvą nukreiptas, jeigu nors kiek pasuktas būtų, gražiau atrodytų. Šiaip tu pabandyk viršelį maketuodama įvairias nuotraukas dėti (po vieną, aišku) - pamatysi, kaip kuri žiūrėsis ant maketo, lengviau parinkti bus.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kokios mielos širdukų nuotraukos, ir banguotukai, žinoma, nenusileidžia
Sailor, o kiek dabar pas tave banguotukų gyvena?
Aš šiandien savuosius bandžiau pafotografuot, nes žiūriu, kad naujų foto nieko neturiu, o jau mes juos metus su biškiu turim, kaip greit praėjo laikas bet kad rūpužiukai kai esu iš toliau tai visaip pozuoja, o kai tik prieinu arčiau ir stebi mane ir žiūri nieko nedarydam, nu arba jei pasiseka tai tik kasinėjas. nezoomina tiek fotikas et..
Sailor, o kiek dabar pas tave banguotukų gyvena?
Aš šiandien savuosius bandžiau pafotografuot, nes žiūriu, kad naujų foto nieko neturiu, o jau mes juos metus su biškiu turim, kaip greit praėjo laikas bet kad rūpužiukai kai esu iš toliau tai visaip pozuoja, o kai tik prieinu arčiau ir stebi mane ir žiūri nieko nedarydam, nu arba jei pasiseka tai tik kasinėjas. nezoomina tiek fotikas et..
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Tu ,Gretuk, pasistenk nekrušti proto forumiečiam, nepanašūs mes į debilus, žinau ką mačiau (aš apie saldainius)
- Prikabinti failai
-
- DSC_0015.JPG (26.85 KiB) Peržiūrėta 1337 kartus(ų)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių