Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
Tai vat kad mano lesykleles labai neisvaizdzios, be to reiktu kazkur virtuvej fotoaparata po ranka istaisyt Dabar kai atsilo nebeatskrenda kekshtai, tik zvirbliai, ziles ir bukuciai, kekshtai matyt grys vel su salnom-jie labai atsargus, pas mus daug katinu tuntuoja per kiema pirmyn atgal Bukuciai isties labai drasus
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Pas mane šiandien kėkštas nepataikė nusileisti ,tai į langą trenkėsi,vos šoko negavau bėgau žiūrėti ar gyvas,bet viskas gerai.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
na pas man tai kekstai labai atsargus ir lesyklele abiau prie namo kampo uz poros metru ir yra kur pries lesyklele atsisest-t.y.stulpas, tvora ir pan, apsiziuret
-
- Augintiniai:
jau nuo pavasario kaba ant medžio lesyklėlė iš kokoso kevalo, pastoviai ten maistelio įberiu, bet taip ir nepriprato paukščiukai, nelesa iš ten, nors tu ką Ten tos sėklos, jei lyja, tai ir daiginukais patampa Vis išplaunu, pakabinu į tą pačią vietą, bet bijo visvien Gal žiemos reik palaukt, išalks ir įsidrąsint, arba kokius lašinius pakabint šalia, nes prie lašinių tai skrenda, kai žiemą ant tos pačios obelies pakabiname, arba gal kokia lesyklėlę padaryti, kaip čia juos pripratinti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Gal patarsit kuo maitint laukinius pauksciukus apart semkiu, lasiniu ir to ka Emulis is daiginuku ir sausiako nesuvalgo? Kokius grudus dar lesa zvirbliukai, zilutes ir kekshtai?
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Tai kad neturiu,tik semkiu nupirkau kelis pora kg, o jos po 6 lt, o ryja kaip zverys kokie isbadyje-tirpsta akyse sakau gal yra kokiu pigesniu kruopu kurias jie valgo, nes per ziema tiek semkiu nepripirksiu
-
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Aš miežines kruopas ir tai, kas liko nuo mano augintinių sumaišau su taukais ir tokias "dešreles" kabinu, įdėjusi į tinklelį nuo apelsinų ar kitokių vaisių.
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias