Padėkit išsirinkti papūgą!
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
Zitlali - Pranešimai: 395
- Augintiniai:
Sveiki, as noriu jusu paklausti ka geriau rinktis nimfa ar banguotaja papugele? Man jos abi labai grazios bet deja reikia pasirinkti kuria nors viena.... Abieju temas skaiciau , bet visgi sunku issirinkt
-
žizelė - Pranešimai: 104
- Augintiniai:
Man jos abi vienodai mielos. Jeigu nimfa rėksnė pasitaikys, tai nekas bus. Dar įvertink tai, kad nimfai didesnio narvo reikia. O jeigu narvo dydis ar rėkimas nesvarbu, tai pirk tą, kuri pirma į širdį įkris (jei pamatysi tokį paukščiuką, apie kurį vis galvosi, tai ir pirk). Nors kompanijos reikės ir vienai, ir kitai, tai ateity ir apie antrą tos pat rūšies reikėtų pagalvoti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Pritariu Sailor ,dar pridursiu,kad banguotukas burbuliuos beveik istisai,o nimfa patele rekaus laabai garsiai bet retai,patinelis kiek tyliau,bet garso tikrai uztenks ir rekaus daznai ir ikiriai,bet ir svilpaus graziai.
O vienam tikrai liudna bus.
O vienam tikrai liudna bus.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Aš rinkčiausi banguotukus. Kompanjono atžvilgiu panašūs paukščiai, intelektas taip pat panašus (bet čia jau labiau nuo šeimininko intelekto priklauso, koks jis bus pas paukštį). Be to banguotukai spalvingesni (man papūga turi būt ryškesnių spalvų), gal dėl to niekada nesirinkčiau žako Kaip bebūtu banguotukai skleidžia mažiau decibelų. Tai va mano tokie pastebėjimai
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Va kaip idomiai,o as rinkciausi nimfa patele,nes nimfos kazkiek idomiau bendrauja nei banguotukai,o gal tik maniskis Rapoliukas toks nelabai idomus tuo atzvilgiu pasitaike
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai: