Augaliukai
Nu, sailor,sudominai mane su tais "musgaudžiais".Reiks paieškot ir įsigyt O kaip su oro drėgme? galkokiam akvariuminiam inde augint reikia, gi pelkinis augalas. Manau ir oro drėgmės reikia didesnės, ar aš kystu
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
munex, norint, kad muses apgaudytų augalai, tai geriau ne musėkautas, o koks su ąsotėliais, nes musėkautas kol musę virškina, tai lapukas susiskliaudęs ir nieko negaudo, o į ąsotėlį gali prikristi daug.
Viliau, drėgmė tai jiems reikalinga, žiemą ypač gali jos trūkti, kai centrinis šildymas įjungtas. Šiaip drėgmę padidinti galima, įstačius juos į kokius platesnius indelius su vandeniu - vanduo garuoja, ir drėkina orą aplink augalą. Tik va musėkautui reikia ne tokios šlapios žemės, kaip kitiems. Kiek supratau iš kitų parašymo, kai drėgmės ore trūksta, tai, pavyzdžiui, ąsotenis neaugina ąsotėlių ir pats toks nedidukas būna. Tai kai kurie juos laiko terariumuose, ten oro drėgnumą lengviau palaikyti, ir ten jie geriau auga. Aš savo ąsotenį laikau vonios kambaryje ant palangės - ten drėgmės visada daugiau )nors Airijoje drėgmės ir taip netrūksta), tai jis ten labai puikiai auga. Ir draugė mano, kai pamatė, savo ąsotenį irgi vonios kambaryje augina, jai jis irgi labai gerai auga.
Viliau, drėgmė tai jiems reikalinga, žiemą ypač gali jos trūkti, kai centrinis šildymas įjungtas. Šiaip drėgmę padidinti galima, įstačius juos į kokius platesnius indelius su vandeniu - vanduo garuoja, ir drėkina orą aplink augalą. Tik va musėkautui reikia ne tokios šlapios žemės, kaip kitiems. Kiek supratau iš kitų parašymo, kai drėgmės ore trūksta, tai, pavyzdžiui, ąsotenis neaugina ąsotėlių ir pats toks nedidukas būna. Tai kai kurie juos laiko terariumuose, ten oro drėgnumą lengviau palaikyti, ir ten jie geriau auga. Aš savo ąsotenį laikau vonios kambaryje ant palangės - ten drėgmės visada daugiau )nors Airijoje drėgmės ir taip netrūksta), tai jis ten labai puikiai auga. Ir draugė mano, kai pamatė, savo ąsotenį irgi vonios kambaryje augina, jai jis irgi labai gerai auga.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Va čia tai gera mintis - įkurdinti ąsotenį vonios kambaryje. Dabar pas mane ten orchidėja gyvena Aš prisivengiau visų pelkinių augalų, nes pas mane kambariuose jiems per sausas oras.
- Plunksna
- Augintiniai:
As tai asotenio labiau ir noreciau,tik neisivaizduoju kur ji gauti,pas mus ko gero be sansu dar niekad niekur neteko matyt.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
pas mus ąsotenių būna,bet augalas nemenkas,tai kažkaip pasižiūriu,o vietos namie beveik nebėr,va tik į kaina neatkreipiau...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai: