Plunksnuotų augintinių nuotraukos
Tai pastebek kai ant lygaus pavirsiaus vaiksto ar tiesiai deda pirstukus,nes cia atrodo,kad iskrype pirstukai,lyg ant sono guli.Taip daznai atsitinka tada,kai buna gerokai perauge naguciai,bet pas ja atrodo neilgi,todel ir idomu pasidare kodel ji taip kreivai pirtukus laiko.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Būtinai pastebėsiu. Aš jai nagučių nesu kirpusi, nes tai būtų sudėtinga,bijau sužeisti, tikiuosi, kad į šiurkščią laktelę pati nusidilina. Keliskart pastebėjau, kad nagučiai kliuvo už narvelio grotų, bet paskui lyg vėl nieko. Ką daryti, jei per ilgi? Dar paieškosiu nuotraukų, kur kojytės matosi.
- jalaim
- Augintiniai:
Munex, vakar atidžiai apžiūrėjau jos kojeles - deja, taip, ji kreivina abi kojeles - į vidų kažkaip suka. Nagučiai nėr labai ilgi, bet man atrodo, ji visada taip dėstė kojeles, kiek pas mane gyvena (nuo pernai metų pavasario). Ką tai galėtų reikšti? ką reikėtų daryti ir ar galima (reikia) tai kažkaip taisyti?
Dar prikabinu kelias nuotraukas, kur kojytės matosi.
Dar prikabinu kelias nuotraukas, kur kojytės matosi.
- jalaim
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Greičiausiai nuo mažens augant kokių medžiagų trūko ar dar kas. Kai kaulai sukaulėję, nieko jau neištaisysi. Pasitaiko tokių paukščių, va, ir senegaliukas Ozis (atrodo) irgi kreivai kojytes stato. Netrukdo tas paukščiams, ir nereikėtų iš to daryti problemos.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- jalaim
- Augintiniai:
Tikrai nenorejau isgazdinti ,man tik idomu pasidare ar cia tik foto taip,ar visada ji taip vaiksto.Naguciai tikrai normalus,nereikia karpyti.Galvoju gal pas ankstesni seimininka jie buvo perauge,todel ir issikreipe kojytes,gal ir taip galejo buti Paukstukai prisitaiko ir dar ne su tokiais trukumais gyvena,va vienas banguotukas forume is viso tik su viena kojyte gyvena.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Nemanau, kad taip būtų dėl kažkada peraugusių nagų. Tuo labiau abejoju, kad šitam paukščiui nagai buvo kirpti iš viso.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 4 svečių