Mezginiai, nėriniai
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Aciu,evers
Papooga,aisku,kad imanoma.Seniau,kai siulai buvo deficitas,tai permezginedavom kol siulai sudildavo ,o pabaigoje dar kojinem panaudodavom
Tik isardzius reiketu siulus pervyti i sruogas ir isskalbti,tada siulai prasitiesina,ne taip matosi,kad isardyti(aisku kazkiek ir nuo siulu priklauso),be to dar galima rasteli tinkama pasirinkti ir praktiskai nelabai matosi,kad drabuzis permegztas.
Papooga,aisku,kad imanoma.Seniau,kai siulai buvo deficitas,tai permezginedavom kol siulai sudildavo ,o pabaigoje dar kojinem panaudodavom
Tik isardzius reiketu siulus pervyti i sruogas ir isskalbti,tada siulai prasitiesina,ne taip matosi,kad isardyti(aisku kazkiek ir nuo siulu priklauso),be to dar galima rasteli tinkama pasirinkti ir praktiskai nelabai matosi,kad drabuzis permegztas.
-
- Augintiniai:
Čia tas "ar galima", turėjo būti suprastas "ar apsiimtum" šitų vargų
Tiesiog yra anytos megztas megztukas kurio fasonas labai netinka, bet siūlai gražūs ir geri kiek suprantu ir yra kitas panašaus dydžio kuris labai tinka ir patinka, bet jau nutampytas iki negaliu
Tai va
Tiesiog yra anytos megztas megztukas kurio fasonas labai netinka, bet siūlai gražūs ir geri kiek suprantu ir yra kitas panašaus dydžio kuris labai tinka ir patinka, bet jau nutampytas iki negaliu
Tai va
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Papooga, si karta ne mes sedevro laukiam
Munex, radau tau nauja ideja, ziauriai suzavejo
Munex, radau tau nauja ideja, ziauriai suzavejo
- Prikabinti failai
-
- 756_173461339463683_781677904_n.jpg (20 KiB) Peržiūrėta 1176 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
Papooga,atsakiau i a.z.
Vikute,man tokios irgi labai grazu,tik abejoju ar vaikuciui patogu ,man atrodo besispardydamas nusimaustytu per pirstelius jas
Vikute,man tokios irgi labai grazu,tik abejoju ar vaikuciui patogu ,man atrodo besispardydamas nusimaustytu per pirstelius jas
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių