Kalendorius 2013
Ar čia tik aš viena į užrašus žiūriu, kad visi kiti tyli? Pasižiūrėkit visi į užrašus pasididinę, ne tik į nuotraukas, gal dar kokių klaidelių aptiksit. Aš kai tik atsidarau, tai vis ką naujo atrandu.
Amazonių puslapyje ant pirmos didžiosios nuotraukos, kurioje Erikos Gokas pavaizduotas, ne tik kad lotyniško pavadinimo nėra (apie tai jau rašiau), bet ir užrašas yra kitoks, negu ant visų kitų didelių nuotraukų kalendoriuje. Visur po kablelio parašyta kas nuotraukų autorius, o ant šitos nuotraukos kažkodėl skliausteliuose savininko nickas. Reikia pataisyti.
Amazonių puslapyje ant pirmos didžiosios nuotraukos, kurioje Erikos Gokas pavaizduotas, ne tik kad lotyniško pavadinimo nėra (apie tai jau rašiau), bet ir užrašas yra kitoks, negu ant visų kitų didelių nuotraukų kalendoriuje. Visur po kablelio parašyta kas nuotraukų autorius, o ant šitos nuotraukos kažkodėl skliausteliuose savininko nickas. Reikia pataisyti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pataisymus galutiniame makete kas nors padarė? Kiek supratau, Papooga tik įdėjo maketą spausdinimui, o tas, kas perduoda spaustuvei, ar dar taisė ką nors?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Papooga lyg ir pataise atsiunte man per savaitgali. Bet kokiu atveju pirma atspausdins bandomaji, paziuresiu ar viskas gerai.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai: