Katės
Geri vaizdeliai:)
Pas mus dar didesnė pažanga vyksta... Mano draugas pastaruoju metu man labai dažnai rodo visokius vaizdelius su katėm...tai aš jo ir paklausiau ar tik tau nepradėjo labai patikti kates...Aišku neprisipažino, tvirtina, kad tiesiog labai juokingi vaizdeliai.. Bet, kad dauguma tų vaizdelių tiesiog įprastinė katės gyvenimo dalis, tai manau, vis dėl to jam vis labiau ir labiau pradeda patikti katės tik arba jis prisipažinti nenori, arba pats dar to nesuprato
Pas mus dar didesnė pažanga vyksta... Mano draugas pastaruoju metu man labai dažnai rodo visokius vaizdelius su katėm...tai aš jo ir paklausiau ar tik tau nepradėjo labai patikti kates...Aišku neprisipažino, tvirtina, kad tiesiog labai juokingi vaizdeliai.. Bet, kad dauguma tų vaizdelių tiesiog įprastinė katės gyvenimo dalis, tai manau, vis dėl to jam vis labiau ir labiau pradeda patikti katės tik arba jis prisipažinti nenori, arba pats dar to nesuprato
- Blondi
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Jono Meko poezija man patinka, o ir asmenybė pati. O čia taip meiliai su katinu įšėjęs.. o koks katino išdidus žvilgsnis
Beje, tuos Sailor įdėtus video visus peržiūrėjau, labai patiko Ypač su katėmis visokių nuotykių būna.
Beje, tuos Sailor įdėtus video visus peržiūrėjau, labai patiko Ypač su katėmis visokių nuotykių būna.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Žmonės su savo gyvūnais visada labai gražiai atrodo. Patyrinėkit nuotraukose, kur žmogus įamžintas su savo gyvūnu, žmonių veidus Arba atkreipkite dėmesį į veterinarijos priimamajame laukiančius žmones ( o ne tik gyvūnus) - man labai miela matyti, kaip, pavyzdžiui, koks vyriškis švelniai glaudžia prie krūtinės savo katiną .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O as pamirsau pasigirti,kad ir siemet parejo vienas(deja,tik vienas )is tu benamiu,kurie jau dvi ziemas pas mus gyveno.Itariau,kad Kazys(tas drasusis,jaukusis)galejo kazkaip zuti,nes dar praeitos ziemos pabaigoje isejo ir nebeparejo,ankstesniais metais zymiai veliau isejo.
O sitas Kaziukas(kur is pradziu galvojom,kad Kazyte )atsirado ankstokai,dar lapkricio vidury ir sekmingai spjaudosi,musasi ir snypscia,kai maisto atnesu kazkoks keistas katinas,visai neprisileidzia ranku arti saves.
Vasara mes ji retkarciais matydavom toli laukuose peliaujanti.Nufotkinau ant sieno,bet ten tamsu ir is toli,tai labai prasta foto isejo,bet kazkiek matosi koks grazuolis baltaūsis
O sitas Kaziukas(kur is pradziu galvojom,kad Kazyte )atsirado ankstokai,dar lapkricio vidury ir sekmingai spjaudosi,musasi ir snypscia,kai maisto atnesu kazkoks keistas katinas,visai neprisileidzia ranku arti saves.
Vasara mes ji retkarciais matydavom toli laukuose peliaujanti.Nufotkinau ant sieno,bet ten tamsu ir is toli,tai labai prasta foto isejo,bet kazkiek matosi koks grazuolis baltaūsis
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
labai gražiai tie balti ūsiukai ant snukučio nupiešti . Ir kojos iš priekio juodai aprėmintos, ar ne?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 36 svečių