Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nekenčiu holivudo(tūpos charės, ir prasidaužiusios kekšės). Lično man, tai šuo reikalingas ne daunam glostyti
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
gede, tau vienokių reikia, kitiems kitokių. Yra labai daug terapinių šunų, dirbančių labai reikalingus ir svarbius darbus, ir tą jie daro daug geriau, negu žmonės ar vaistai. Beje, tau pačiam kartais šuns terapija visai naudinga būtų .
-
- Augintiniai:
Taip, žmonės turėtų dirbti gerus darbus, bet gyvūnai jiems labai padeda, ir šunims tokie darbai sekasi daug geriau, negu žmonėms. Be to, žmonės, pasižiūrėję, kaip šunys dirba su nelaimingais ar vienišais žmonėmis, ir patys geresni pasidaro, o tai ir juos geresniems darbams ir atjautimui paskatina.
-
- Augintiniai:
"Hačiko: Šuns Istorija"
Man labai patiko šis filmas, su drauge 2 kartus žiūrėjom ir du kartus ašarų nenulaikėm Tikrai vertas dėmesio
Man labai patiko šis filmas, su drauge 2 kartus žiūrėjom ir du kartus ašarų nenulaikėm Tikrai vertas dėmesio
- Blondi
- Augintiniai:
gede, visokių žmonių yra, tai faktas, faktais ir tai, kad gyvūnai moko žmones gerumo. Nes kalėjimuose yra programos, kur kaliniai šunis moko ir dresuoja, nauda abipusė, tiek šunims, tiek kaliniams .
Blondi, jeigu rusiškai suprastum, siūlyčiau tau dar filmą apie Bimą pasižiūrėti, bet knygą ir lietuvių kalba gali bibliotekoje susirasti. Labai rekomenduoju.
Blondi, jeigu rusiškai suprastum, siūlyčiau tau dar filmą apie Bimą pasižiūrėti, bet knygą ir lietuvių kalba gali bibliotekoje susirasti. Labai rekomenduoju.
-
- Augintiniai:
Aš rusiškai labai gerai suprantu...Knygą skaičiau aš rusų kalba dar mokykloje, tada buvau šeštoke ar septintoke, tai pamenu verkėm visa klase skaitydami garsiai Net mokytoja buvo nustebusi, kad mes visi drauge ašarų sustabdyt negalim, kaip šuniuko gaila buvo....Nežinojau, kad ir filmas yra pastatytas, reikės paieškoti parsisiųsti po švenčių... Patinka man tokie filmai, kurie sujaudina iki širdies gelmių...
Aš kažkada laidą žiūrėjau per tv kur pasakojo apie kalinius ir šunis, kaip kaliniai juos dresuoja iki kol šunims sueina du metus, o paskui tie šunis dirba kaip vedliai akliesiems ir kaip terapiniai šunys... Tikrai gerai sugalvota...
Aš kažkada laidą žiūrėjau per tv kur pasakojo apie kalinius ir šunis, kaip kaliniai juos dresuoja iki kol šunims sueina du metus, o paskui tie šunis dirba kaip vedliai akliesiems ir kaip terapiniai šunys... Tikrai gerai sugalvota...
- Blondi
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 14 svečių