Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Kadangi jau keletą dienų iš narvo neskrendu, tai šeimininkai padėjo skanėsto. Aišku, aš neatsilaikiau ir išlindau pasivaišint, bet skrist dar niekur neskrendu. Vis dar narve paplasnoju ir patenkintas. Nuotraukose aš nelabai gražus, nes blykstė mano geltonas plunksnas peršviečia... Pasakysiu, kad kitą kartą šeimininkai blykstės nenaudotų!
Taip pat noriu padėti šeimininkams ir prašau Jūsų pagalbos. Gal turėsite pasiūlymų ar kritikos dėl daiktų mano narve. Turiu vandens gertuvę, sauso ir šlapio maisto indelius. Kabo kažkoks akmuo ar mineralas(sepija atrodo), padėtas indelis su mineralais(molinis indelis ir jame rudos spalvos maistelis) ir dar vienas geltonas kažkoks(storas) irgi rods mineralas kaip laktelė. Toliau viena laktelė yra su smėliuku apklijuota, kad galėčiau galastis nagus ar snapą pasivalyti. Dvi supuoklės - vienas šniurinis, kitas su žaisliukais spalvotais. Kabo varpelis su medinukais ir uždengtas veidrodėlis. Dar vienas šniuras viršuje įtvirtintas, ant kurio praleidžiu daugiausia laiko. Na ir apačioje pora kopetėlių, mat viršuje nelabai kur buvo jas bepadėt, kad nevaržyt judėjimo. Na, bent šitoje nuotraukoje aš gražiai atrodau
Taip pat noriu padėti šeimininkams ir prašau Jūsų pagalbos. Gal turėsite pasiūlymų ar kritikos dėl daiktų mano narve. Turiu vandens gertuvę, sauso ir šlapio maisto indelius. Kabo kažkoks akmuo ar mineralas(sepija atrodo), padėtas indelis su mineralais(molinis indelis ir jame rudos spalvos maistelis) ir dar vienas geltonas kažkoks(storas) irgi rods mineralas kaip laktelė. Toliau viena laktelė yra su smėliuku apklijuota, kad galėčiau galastis nagus ar snapą pasivalyti. Dvi supuoklės - vienas šniurinis, kitas su žaisliukais spalvotais. Kabo varpelis su medinukais ir uždengtas veidrodėlis. Dar vienas šniuras viršuje įtvirtintas, ant kurio praleidžiu daugiausia laiko. Na ir apačioje pora kopetėlių, mat viršuje nelabai kur buvo jas bepadėt, kad nevaržyt judėjimo. Na, bent šitoje nuotraukoje aš gražiai atrodau
Paskutinį kartą redagavo Romeo 2012.12.29 20:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Romeo - Pranešimai: 22
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Arniukas taip pat jeigu būna mano kambaryje išryto atskrenda pas mane ir taip pat duoda bučkį, o jeigu mato, kad dar noriu miego prisiglaudžia ir pats pradeda snūduriuoti
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
- Rytis139
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
- Rytis139
- Augintiniai:
Kukute prase,kad parasyciau Romeo,tiksliau,kad pabarciau,kad taip negraziai ant jos draugelio kalbat! na kur jau cia,ar su blykste,ar be jos,Romeo grazuolis nerealus!!!Na,gal tik siek tiek tinginukas,kad is narvelio nelenda.nors maniske irgi jauciasi gerai narve,tai kartais kad ir atidarai,tai atsiseda ant slenkcio ir stebi visus kaip generole.
O jau Haris,Haris,musu bernelis forumo!tikras sirdziu dauzytojas!buciuoklis zaliasis
O jau Haris,Haris,musu bernelis forumo!tikras sirdziu dauzytojas!buciuoklis zaliasis
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių