Akvariumai
gede nezinau ir negaliu gincytis labai stipriai nesidomejau kol kas,kalbejau su vienais gamintojais jie man taip paaiskino,kad nuo stiklo sudeties priklauso,o ne tai ar lenktas ar lygus.Kiek zinau lenktas stiklas iskraipo vaizda,bet ir tai ne visi tai patvirtina
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Kai aš niekada akvariumo nesu turėjus ir nieko akvariumuose neišmanau, tai man įdomu pasidarė, kas tie panoraminiai akvariumai ir kuo jie negeri. Kiek googlinau, visur rodo, kad panoraminiai yra su išgaubtu priekiniu stiklu, nieko apie paties stiklo savybes nerašo. Va, pvz., akvariumų rūšys
http://akvaplius.lt/produktai/1/63/akvariumai
Ale vis tiek neradau, kuo jie negerai .
http://akvaplius.lt/produktai/1/63/akvariumai
Ale vis tiek neradau, kuo jie negerai .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Brač, suintrigavote su tais panoraminiais, reiks "nerti" į bliūdininkų forumus, kad pačiam suprasti. Aš nuo seno, tiesus ir tiesus, nebuvo tadum jokių panoraminiu(apart burbulo), tai ir nesigilinau, irgi tiek tegirdėjęs, kad vaizdą kreipia
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
tai vat sukelem mes cia audru taip ir as googlinau,daugiause yra pamineta panoraminiai lenktu stiklu,bet kaip giliau isiskaiciau supratau,kad ne vien tik lenktu,gali pagamint ir lygiu.Kalbejau su gamintoju sake galima,nes tai priklauso nuo stiklo sudeties.Dar domejaus ir del iskraipymo,kadangi turiu nemazai draugu kurie taip pat akvariumistai nuo senu laiku,tai vieni kalba,kad iskraipo kiti ne vat ir suprask kiekvienas turi savo nuomone
jauciu reiks dairytis i klasikini
gede kas del akvariumistu forumu,tai ten ne taip kaip cia,zuvininkai ne tie zmones,kad patart saziningai,retai tokiu atsiranda,geriau isjuoks,iskolios kaip pasiskaitai tai
jauciu reiks dairytis i klasikini
gede kas del akvariumistu forumu,tai ten ne taip kaip cia,zuvininkai ne tie zmones,kad patart saziningai,retai tokiu atsiranda,geriau isjuoks,iskolios kaip pasiskaitai tai
-
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
kalbejau dar su vienu gamintoju,taip sake galima padaryt,bet teisingai jis butu penkiakampis,detusi stikliukai papildomi sake tokio dydzio kaip noriu 450 l lenktas stiklas vaizdo neiskraipo, tai va dabar galvos sukimas prasidejo,ko gero teks apsistot prie klasikinio penkiakampiai ir lenktu stiklu man kazkaip ne
-
- Augintiniai:
Aš igri visai žalia šitoj srity, bet manau, kad penkiakampiam ta stiklų "siūlė" eitų per vidurį, tai vaizdelis ne koks
- Plunksna
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių