Narvai
tai bet ir rašo, kad plotis tik 34 cm... 
koks minimum plotis narvo turi būt, kad nimfoms tiktų? ir ar irgi reikia daugiau į ilgį, nei į aukštį, kaip kad banguotoms pataria? čia man įdomu..

koks minimum plotis narvo turi būt, kad nimfoms tiktų? ir ar irgi reikia daugiau į ilgį, nei į aukštį, kaip kad banguotoms pataria? čia man įdomu..
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Kad dviejų jungt nereikėtų:
http://www.auau.lt/kaina.php?id=5057&pr=1975&link=Narvas-chinchilla-100-sinsilai-chromuotas-101x58x80cm-Narvai
Įmetu kaip pavyzdį,pasidairyk į tokius.
http://www.auau.lt/kaina.php?id=5057&pr=1975&link=Narvas-chinchilla-100-sinsilai-chromuotas-101x58x80cm-Narvai
Įmetu kaip pavyzdį,pasidairyk į tokius.

-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
O kas blogai su dugnu?
Viršus tokių narvų nusikelia ir dugną laisvai išvalysi.Nekreipk dėmesio,kad nėra stalčiaus,naudos iš jo nedaug.
Forume yra papūgų gyvenančių dideliuose graužikų narvuose ir jos ten visai gerai jaučiasi.

Forume yra papūgų gyvenančių dideliuose graužikų narvuose ir jos ten visai gerai jaučiasi.

-
- Augintiniai:
pas mane ir banguotos, ir narvas su stalčium, bet aš jo niekada nenaudojau
nes aš tiesiu laikraštį, jis aukštesnis, tai neina nei ištraukt to stalčiaus, nukeliu viską ir pakeičiu, išplaunu, daug patogiau.
kad būčiau žinojus, pagalvojus, kad galiu rinktis ir iš graužikų,tai už tą pačią kainą būčiau daug didesnį išsirinkus
nu kada nors keisiu aš jį, tai žinosiu...

kad būčiau žinojus, pagalvojus, kad galiu rinktis ir iš graužikų,tai už tą pačią kainą būčiau daug didesnį išsirinkus

-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias