Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
Wow kokia grazi sparnuociu gvardija Papoo O ir man idomu kas ten pirmose nuotraukose per simpatisas paukstelis
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Juokingi tokie zyliukai, dėkui
Pirmose smilginis strazdas mano supratimu Porelė uogas nuo krūmo per šalčius doroja
Pirmose smilginis strazdas mano supratimu Porelė uogas nuo krūmo per šalčius doroja
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
A šiandien kokia "laimė" aplankė, aišku papooginas sugėdino, tipo "tu tai džiaugiesi, kadrų lauki, o vargšas po krūmu šąla" Bet atsivijo paukštvanagis strazduką, strazdukas nėrė į spygliuotą krūmą and sniego ir sustingo, paukštvanagis nervavosi, žiūrėjo žiūrėjo, ratus suko, galiausiai pasidavė, paskui strazdukas dar kurį laiką kaip malka tupėjo, jau ir aš pamaniua, kad gal sužeistas, bet ne, atsigavo staigai nuskaksėjo uogauti
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
VAI KIEK ČIA FOTO IR VAIZDŲ
geniukas tikras geniukas taip skaniai stuksena
p.s ir pas mane vienas buvo
papooga kokios foto
geniukas tikras geniukas taip skaniai stuksena
p.s ir pas mane vienas buvo
papooga kokios foto
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Oho koks fotoreportažas! Gražu.
Klausiau dėl to paukščiuko, nes pas mamą paukštvanagis jau du tokius šią žiemą prie lesyklos pagavo. Po antros sėkmingos medžioklės labai sumažėjo paukštelių lesykloje. Tikriausiai tai gali būti susiję su tuo, kad paukštvanagis pamėgo lankytis?
Klausiau dėl to paukščiuko, nes pas mamą paukštvanagis jau du tokius šią žiemą prie lesyklos pagavo. Po antros sėkmingos medžioklės labai sumažėjo paukštelių lesykloje. Tikriausiai tai gali būti susiję su tuo, kad paukštvanagis pamėgo lankytis?
- Arven
- Augintiniai:
Manyčiau, kad tikrai taip, o gal ir pas mane dėl jo sumažėjo Na turiu porą skaniųjų burbulų, pažiūrėsim, gal tik lašiniai neskanūs buvo
-
- Augintiniai:
Na va, išgebėko spygliai strazdelį. Labai gržios nuotraukos.
O aps mus vakar šunys kiaunę sumedžiojo. Taksiukė ištraukė iš po namo pamatų, o vilkas paskui jai padėjo pribaigti.
O aps mus vakar šunys kiaunę sumedžiojo. Taksiukė ištraukė iš po namo pamatų, o vilkas paskui jai padėjo pribaigti.
- Plunksna
- Augintiniai:
Kokios grazios Papoogos foto
tik vienas pastebejimas,o ten zyluciu lasiniai skura i isore kabo? Jei taip,tai isversk atvirksciai,nepatogu pauksteliams iki lasiniu daeit
tik vienas pastebejimas,o ten zyluciu lasiniai skura i isore kabo? Jei taip,tai isversk atvirksciai,nepatogu pauksteliams iki lasiniu daeit
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių