Šunys
va va aš tai niekad Bugio nei į tašę kišau, nei rengiau dėl grožio, tik kada šalta tai batus uždedu, nes kitaip minutėlę paeina ir sugipsuoja kojas, nebepaeina Kiti tuos mažus šuniukus net išmokina namuose daryti reikalus, į kačių tualetą, Bugis tai kreivai į visą šitą darymą namuose žiūri, na kenčia kiek gali, namuose nedaro
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Plunksna, ačiū . Man labiausiai patinka jausmas, kai su keliais dideliais šunimis kur nors eini. Ir dideli, ir plėšrūnai, o va taip smagu, kai juos gali valdyti ir pasitikėti 100 procentų. Toks nuostabus jausmas, kad supranti kitą gyvūnų rūšį ir turi su tais gyvūnais tvirtą ryšį ir abipusį pasitikėjimą. Su vienu tokio jausmo nėra.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Vajetau kokia Gintares seimyna gausi ,o jau miela Rodykites dazniau
O vilkai kaip sauniai ir didingai ruke atrodo
O vilkai kaip sauniai ir didingai ruke atrodo
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Labai laukiu vasaros, kai su savo mergina galima paplaukiot, įsikibus į kailį. O ji vis tempia atgal į krantą, nes landsyrai - šunys gelbėtojai.
- Prikabinti failai
-
- 47560_1358340652519_222531_n.jpg (34.94 KiB) Peržiūrėta 1160 kartus(ų)
- Diva
- Augintiniai:
- Diva
- Augintiniai:
Blondi, tas jausmas apima, tik kai kelis didelius šunis veduosi. Kai vieną, nėra to jausmo. Kai daug mažų, irgi nėra. O va, kai kelis didelius šunis valdai, pilnai jais pasitiki, jie tavimi taip pat, tai ateina tas nuostabus jausmas, kad supranti ir valdai ne ką kitą, o didelių plėšrūnų gaują.
-
- Augintiniai:
Labai sveikinu Gintarę, nuostabūs šuniukai! Visų šuniukai labai gražūs.. Na o tas jausmas tai tikrai turbūt geras, apie kurį Sailor rašo.. Mano mažas šuniukas, bet irgi geras jausmas su juo eit, sakyčiau ji pasitiki mumis. Ir mes ja. vingio parke palaida ėjo ir ten daug žmonių, bet eina su mum, tik kai vaikus pamatė, tai nubėgo ir įsisuko į jų tarpą, tada užsimiršo apie mus . Aišku neturėjau didelių šunų, tai nežinau kaip būtų.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Mano vaikiukas labai nori mažo šuniuko, nes dičkio nesuvaldo. Man patinka ir mažyliai, bet aš nežinau, kaip juos glostyti. Čia yra ką paimti, galva, ausys, kailis, apsikabini didelį šunį ir nebijai, kad sulaužysi
Sailor, pasakyk apie landsyrą, buavi užsiminus, kad pažinojai/turėjai vieną? Iš kur jis?
Sailor, pasakyk apie landsyrą, buavi užsiminus, kad pažinojai/turėjai vieną? Iš kur jis?
- Diva
- Augintiniai:
Neturėjau landsyro niekada, bet pažinojau ir pažįstu, ir vis aplankau, kai Lietuvoj būnu. Boni Grafika, auksinis šuo . Nuostabaus charakterio. Draugai mano jį augina, tai kai negalėjau dėl veterinarinių reikalavimų Argo iškart įsivežti, susitariau, kad jie man jį paaugins Lietuvoj du mėnesius. O Boni su savo charakteriu buvo idealus pavyzdys mano augančiam šuniukui.
Beje, prieš Boni tie žmonės niufaundlendę turėjo - irgi puikus šuo buvo, per ją ir susipažinom. Aš tada meškutį (kitą aviganį) turėjau, kartu savo šunis vedžiojom .
Beje, prieš Boni tie žmonės niufaundlendę turėjo - irgi puikus šuo buvo, per ją ir susipažinom. Aš tada meškutį (kitą aviganį) turėjau, kartu savo šunis vedžiojom .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių