[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Šunys
logo

Šunys

Šnekamės apie kitus savo augintinius :)

Standartinė ErikaE » 2013.01.23 19:21

va va :unsure: aš tai niekad Bugio nei į tašę kišau, nei rengiau dėl grožio, tik kada šalta tai batus uždedu, nes kitaip minutėlę paeina ir sugipsuoja kojas, nebepaeina :no: Kiti tuos mažus šuniukus net išmokina namuose daryti reikalus, į kačių tualetą, Bugis tai kreivai į visą šitą darymą namuose žiūri, na kenčia kiek gali, namuose nedaro :no:
Vartotojo avataras
ErikaE

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2013.01.23 19:33

Plunksna, ačiū :* . Man labiausiai patinka jausmas, kai su keliais dideliais šunimis kur nors eini. Ir dideli, ir plėšrūnai, o va taip smagu, kai juos gali valdyti ir pasitikėti 100 procentų. Toks nuostabus jausmas, kad supranti kitą gyvūnų rūšį ir turi su tais gyvūnais tvirtą ryšį ir abipusį pasitikėjimą. Su vienu tokio jausmo nėra.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2013.01.23 22:01

Vajetau kokia Gintares seimyna gausi :o :clapp: ,o jau miela :tender: :give_heart: :girl_pinkglassesf: Rodykites dazniau :twiddle:
O vilkai kaip sauniai ir didingai ruke atrodo :clapp:
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2013.01.24 10:41

Sailor, o su kuriuo tokio jausmo nėra?
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Diva » 2013.01.24 11:23

Labai laukiu vasaros, kai su savo mergina galima paplaukiot, įsikibus į kailį. O ji vis tempia atgal į krantą, nes landsyrai - šunys gelbėtojai.
Prikabinti failai
47560_1358340652519_222531_n.jpg
47560_1358340652519_222531_n.jpg (34.94 KiB) Peržiūrėta 1161 kartus(ų)
Diva

Augintiniai:

Standartinė Diva » 2013.01.24 11:25

Man dar šis paveikslas su landsyrais :tender:
Prikabinti failai
Landseer_Saved.jpg
Diva

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2013.01.24 15:02

Blondi, tas jausmas apima, tik kai kelis didelius šunis veduosi. Kai vieną, nėra to jausmo. Kai daug mažų, irgi nėra. O va, kai kelis didelius šunis valdai, pilnai jais pasitiki, jie tavimi taip pat, tai ateina tas nuostabus jausmas, kad supranti ir valdai ne ką kitą, o didelių plėšrūnų gaują.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Jovita » 2013.01.24 22:26

Labai sveikinu Gintarę, nuostabūs šuniukai! Visų šuniukai labai gražūs.. Na o tas jausmas tai tikrai turbūt geras, apie kurį Sailor rašo.. Mano mažas šuniukas, bet irgi geras jausmas su juo eit, sakyčiau ji pasitiki mumis. Ir mes ja. vingio parke palaida ėjo ir ten daug žmonių, bet eina su mum, tik kai vaikus pamatė, tai nubėgo ir įsisuko į jų tarpą, tada užsimiršo apie mus :pooh_lol: . Aišku neturėjau didelių šunų, tai nežinau kaip būtų.
Vartotojo avataras
Jovita

Augintiniai:

Standartinė Diva » 2013.01.25 09:32

Mano vaikiukas labai nori mažo šuniuko, nes dičkio nesuvaldo. Man patinka ir mažyliai, bet aš nežinau, kaip juos glostyti. Čia yra ką paimti, galva, ausys, kailis, apsikabini didelį šunį ir nebijai, kad sulaužysi :girl_haha:

Sailor, pasakyk apie landsyrą, buavi užsiminus, kad pažinojai/turėjai vieną? Iš kur jis?
Diva

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2013.01.25 14:48

Neturėjau landsyro niekada, bet pažinojau ir pažįstu, ir vis aplankau, kai Lietuvoj būnu. Boni Grafika, auksinis šuo :yes4: . Nuostabaus charakterio. Draugai mano jį augina, tai kai negalėjau dėl veterinarinių reikalavimų Argo iškart įsivežti, susitariau, kad jie man jį paaugins Lietuvoj du mėnesius. O Boni su savo charakteriu buvo idealus pavyzdys mano augančiam šuniukui.

Beje, prieš Boni tie žmonės niufaundlendę turėjo - irgi puikus šuo buvo, per ją ir susipažinom. Aš tada meškutį (kitą aviganį) turėjau, kartu savo šunis vedžiojom :friends .
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Grįžti į Kiti augintiniai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis