Augaliukai
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Sveiki, gal kas galėtumėte obels pavadinimą(veislę) pasakyti, pagal vaisiaus foto, gal kreizovai skamba , ale yra labai skanūs(imho) ubuoliokai, o pavadinimo nieks nežino(draugiukas pirko sodyba jau su medžiais), čia pernykščio derliaus foto šiom dienom
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
padovanojo man smulkiavaisį citrinmedį(Calamondin citrus madurensis):
Citrusus niekad neauginau, o šis tai dar ir kažkoks dekoratyvinis, nedidelis toks, vaisiai kaip mandarinai, tik daug mažesni, bet kai paragavau, tai suabejojau ar jie visai valgomi, jau tokie rūgštūs, citrina palyginus su jais saldi Pastačiau jį ant palangės ir pamiršau visai, palaistydavau kartą į savaitę, bet matyt jam to nepakako, nes po trijų savaičių žiūriu, kad lapeliai krenta, pakėliau, o tenir pasipylė, labai daug lapų ir vaisių nukrito Kitus vaisius, kad augalas nevargtų, nuskabiau, ir dabar net nežinau kaip man čia jį pržiūrėti? ar jis mėgsta daug vandens, ar nepatiko saulėta palangė? Žinoma reiktų persodinti, nes durpėse pasodintas, greit pradžiūna, gal tas nepatinka Gal kas auginate ir pasidalinsite patarimais, patirtim
P.S. ant kortelės parašyta, kad viršutinis žemių sluoksnis turi būti sausas, o vidurys ir apačia- drėgna, tai gal jį reiktų laistyti įpilus vandenį į lėkštutę?
- citrus-calamondin[1].jpg (23.33 KiB) Peržiūrėta 1368 kartus(ų)
Citrusus niekad neauginau, o šis tai dar ir kažkoks dekoratyvinis, nedidelis toks, vaisiai kaip mandarinai, tik daug mažesni, bet kai paragavau, tai suabejojau ar jie visai valgomi, jau tokie rūgštūs, citrina palyginus su jais saldi Pastačiau jį ant palangės ir pamiršau visai, palaistydavau kartą į savaitę, bet matyt jam to nepakako, nes po trijų savaičių žiūriu, kad lapeliai krenta, pakėliau, o tenir pasipylė, labai daug lapų ir vaisių nukrito Kitus vaisius, kad augalas nevargtų, nuskabiau, ir dabar net nežinau kaip man čia jį pržiūrėti? ar jis mėgsta daug vandens, ar nepatiko saulėta palangė? Žinoma reiktų persodinti, nes durpėse pasodintas, greit pradžiūna, gal tas nepatinka Gal kas auginate ir pasidalinsite patarimais, patirtim
P.S. ant kortelės parašyta, kad viršutinis žemių sluoksnis turi būti sausas, o vidurys ir apačia- drėgna, tai gal jį reiktų laistyti įpilus vandenį į lėkštutę?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Pas mane auga tokie. Aš tai išvis augalais nelabai moku rūpintis, tai tik laistau ir patręšiu kartais, dar persodinu, kai vazonas per mažas būna.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 40 svečių