Katės
Visai tikėtina . Aš savo laiku tik rainiuką paprastą laikiau. Ot tas tai kaip reikiant medžiodavo . Jaučiu, jei kaime gyvenčiau, ir vėl tokį pasiimčiau o jei į namus tai nebent Egzotuką kokį
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Tik dabar perskaičiau ilgąją Arven žinutę. Mano draugės katinai voliojasi ir kaifuoja prie šuns, kai į namus įleidžiamas. Užtenka net to šuns antkaklį atnešti, ir jau trinasi atsigulę. Kažko tas šuns kvapas juos vilioja. Šuo lauke gyvena, tai tokie šunys visada stipresnį kvapą turi, nei namuose gyvenantys.
Dar dėl to katinų "keršto" noriu pridėti. Gyvūnai šlapindamiesi ant šeimininkų daiktų ne kerštauja, o taip reaguoja į stresą, sukeltą kokių nors pasikeitusių aplinkybių. Aišku, teritorijos žymėjimas yra atskiras dalykas.
Dar dėl to katinų "keršto" noriu pridėti. Gyvūnai šlapindamiesi ant šeimininkų daiktų ne kerštauja, o taip reaguoja į stresą, sukeltą kokių nors pasikeitusių aplinkybių. Aišku, teritorijos žymėjimas yra atskiras dalykas.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Buvau priglaudusi gatvinukę, tai tuštindavosi man sofos. Iki šiol nesuprantu to. Ėdė gera maistą, turėjo gerą tualetą, žaislus, daug bendravom. Paslaptingos man katės
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
mes senais laikais turejom sibirska katina vardu Tigrius, va cia tai katinas buvo niekas i namus neieis arsiau uz suni puldavo svetimus,o mus mylejo be proto,meilybe didziausias buvo. Jau kas zinojo,kad pas mus yra Tigrius,pries ateidami paskambina pasako uzdarykit katina labai grazus buvo ir savo varda atitiko jis ir kaimynus terorizuodavo,perlipdavo per balkona pas kaimyna,ieina i ju buta jai durys buna atidarytos ten paseimininkauja,kaimyne grizus namo negali isvaryti nes bijo bet atgyveno savo gyvenimeli iskeliavo anapilin sitie katinukai tikrai idomus padareliai,jai reiktu rinktis veisle manau daugiau ju nenoreciau
gede cia visai nesenai rode per tv sibiro katinu veislyna lietuvoje,atrodo kaunieciai,o be dokumentu tikrai nepirkciau,nes neaisku ar tai tikrai butu veislinis jai nori arsaus katino tai sita veisle kaip tik
gede cia visai nesenai rode per tv sibiro katinu veislyna lietuvoje,atrodo kaunieciai,o be dokumentu tikrai nepirkciau,nes neaisku ar tai tikrai butu veislinis jai nori arsaus katino tai sita veisle kaip tik
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Kaip mano Tomis šiandien po šviežią sniegą dūko! Gaila, neišėjo nufotografuoti, labai jau greitas ir vikrus jis.
O čia pora nuotraukų nilei
O čia pora nuotraukų nilei
-
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-