Akvariumai
ErikaE,pasiziurek pagal skelbimus ir naudota galima nusipirkt ir nauji man atrodo pigesni nei parduotuvese,as pirkau naudota kartu su spintele ir esu labai patenkita
- ingale
- Augintiniai:
is dalies tai taip paprasta galima,bet kur pastatyti tik as visai nesiskundziu, del dekoraciju isdeliojimo,prideja buvom tikrai daug ir zuvim vietos pakako ir vaizdas super gavos,visi kas ateina,dideli ispudi padaro sako
zinoma pagal skelbimus ziurekit,pigiau gaunas ir iranga jau buna nereik rupintis ir vyras teisus dairyciaus is kart i didesni kokiu 200 l nes nusipirksi po kiek laiko sakysi-galejau didesni pirkt
zinoma pagal skelbimus ziurekit,pigiau gaunas ir iranga jau buna nereik rupintis ir vyras teisus dairyciaus is kart i didesni kokiu 200 l nes nusipirksi po kiek laiko sakysi-galejau didesni pirkt
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
kad kažkaip baisoka pirkti didelį, rūpintis tai man reiks O ir svetainė nedidelė, kurioje jau ir taip didžiausias papūgų narvas, o jei dar akvariumą, ant puse kambario, tai jau reiks galvoti, kur čia svetainės baldus įkišti
va sm parduoda naudotą akvariumą, su metaliniu dangčiu ir spintele, be įrangos, 105 l., už 290lt- reali kaina, ar galima paieškoti ir pigiau rasti?
va sm parduoda naudotą akvariumą, su metaliniu dangčiu ir spintele, be įrangos, 105 l., už 290lt- reali kaina, ar galima paieškoti ir pigiau rasti?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
ErikaE,prieziura ta pati 60-ltr ar 120-ltr ir taip toliau,didziausias darbas yra kas savaitinis vandens keitimas,pavz;as savo 180-ltr nutraukiu 3-4 kibirus vandens,taip apvalydama dugna kuo kakiu,nu ir gal i menesi karta truputi praeinu stiklus su magnetuku,visa prieziura,as irgi pritariu Deivis99,ziurek jau bent nuo 180-ltr
- ingale
- Augintiniai:
Erikute prieziura tikrai ta pati,o ir vietos panasiai keliais cm daugiau uzims ingale viska teisingai parase as tik del to sakau,kad greit nesigailetum per maza isigijus
-
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
na dėl vandens keitimo tai nėr problemų, vyras, sakė, kad jei pirksim akvariumą virš 200 litrų, tai vandenį keis jis, o jei mažesnį tai aš O jei rimtai, tai nuosavam name be problemų, pajungsim siurbliuką su žarna ir gėlytes lauke prie pat namo palaistysiu kaip tik
pirma problemėlė mažam akvariume, vanduo skaidrus, augaliukai kaip ir po truputi augti pradeda, bet va kad šaka pradėjau apauginėti tokiu baltu baltu, minkštu, kaip pelėsiu ar kuom ten Šaka pirkau parduotuvėje, ją man ištraukė iš akvariumo, tai buvo išmirkusi, kol atsivežiau apdžiuvo, prieš kišdama į akvariumą verdančiu vandeniu perliejau, o va tik dabar tos plonesnės šakos šakelės pradėjo apsitraukinėti baltu..., pabandžiau nugramdyti, tai nusigramdė lengvai ir plaukiojo paskiau po akvariumą tas baltas gabaliukas Kas tai gali būti? kaip atsikratyti, gal čia nuo mūsų vandens, jis gan kalkėtas, nors ir švarus
pirma problemėlė mažam akvariume, vanduo skaidrus, augaliukai kaip ir po truputi augti pradeda, bet va kad šaka pradėjau apauginėti tokiu baltu baltu, minkštu, kaip pelėsiu ar kuom ten Šaka pirkau parduotuvėje, ją man ištraukė iš akvariumo, tai buvo išmirkusi, kol atsivežiau apdžiuvo, prieš kišdama į akvariumą verdančiu vandeniu perliejau, o va tik dabar tos plonesnės šakos šakelės pradėjo apsitraukinėti baltu..., pabandžiau nugramdyti, tai nusigramdė lengvai ir plaukiojo paskiau po akvariumą tas baltas gabaliukas Kas tai gali būti? kaip atsikratyti, gal čia nuo mūsų vandens, jis gan kalkėtas, nors ir švarus
-
- Augintiniai:
Ten greičiausiai tokia želė konsistencijos balkšva bakterijų kolonija. Jei ji neturi blogo kvapo, tai turėtų būti nieko tokio. Pas mane didžiulė šaka iš pradžių buvo visa apaugusi poros cm storio drebučiais. Skaičiau daug internete apie tai ir kiek radau tai ar tu ką nors su ja darysi (gali plaut, šveist, virint, dezinfekuot) ar nedarysi (tiesiog dažniau pakeist vandenį)vis tiek maždaug per savaitę - dvi išnyks pati. Esmė, kad naujame akvariume dar nėr bakterijų balanso. Kai grunte ir filtre normaliai užsiveisia denitrifikuojančios bakterijos, šitos kolonijos išnyksta pačios. Gal procesą kiek pagreitina jei įpili spec. bakterinių preparatų akvariumams.
Bent iš mano patirties tai iš pradžių bandžiau tuos glitėsius įveikt, bet jie vis ataugdavo, o paskui nieko nebedariau ir atėjus laikui jie tiesiog patys susitraukė ir išnyko. Tiesa, po to atėjo dumblių stadija.
Bent iš mano patirties tai iš pradžių bandžiau tuos glitėsius įveikt, bet jie vis ataugdavo, o paskui nieko nebedariau ir atėjus laikui jie tiesiog patys susitraukė ir išnyko. Tiesa, po to atėjo dumblių stadija.
- Arven
- Augintiniai:
na kažkas panašaus, nieko aš ir nedarau, tik stebiu, kad labai jau nesiplėstų
Dar noriu paprašyti pagalbos dėl akvariumų, kažkaip galva susisuko, tiek visokių daug ir taip kaina skiriasi, yra ir visai nebrangiai parduodančių, o yra kur nori tukstančiais už 200 l., kod4l jie taip skiriasi, ar taip jau skiriasi stiklo kokybė? Pastebėjau, kad yra su mediniais savadarbiais dangčiais, su plastikiniais, su metaliniais, kurie yra geriausi? ar išties yra toks didelis kokybės skirtumas, apsimoka mokėti dvigubai daugiau, ar geriau jau ieškotis kuo pigiau, nesvarbu su kokiu dangčiu?
Dar noriu paprašyti pagalbos dėl akvariumų, kažkaip galva susisuko, tiek visokių daug ir taip kaina skiriasi, yra ir visai nebrangiai parduodančių, o yra kur nori tukstančiais už 200 l., kod4l jie taip skiriasi, ar taip jau skiriasi stiklo kokybė? Pastebėjau, kad yra su mediniais savadarbiais dangčiais, su plastikiniais, su metaliniais, kurie yra geriausi? ar išties yra toks didelis kokybės skirtumas, apsimoka mokėti dvigubai daugiau, ar geriau jau ieškotis kuo pigiau, nesvarbu su kokiu dangčiu?
-
- Augintiniai:
mano nuomone savadarbio nepirkciau,geriausia gamyklinis,o uz 200 l akva su spintele ir iranga apie 600-700 manau turetum rasti paieskojus skelbimuose,neskubant.Gamykliniam akvariume dangtyje turi buti filtras ir lempos,bent jau as toki turejau
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 23 svečių