Nimfų veisimas
Sveiki, žinau kad į jus kreipiuosi dažnai ir su gan durnais klausimais Tačiau vėl turiu keletą klausimų Pastaruoju metu mano nimfu pora pradėjo žaisti ( suprantat ką turiu omenyje ;D ), patelė yra pasidariusi tokia lyg ir stambesnė jau keleta dienu, plunksnas pakėlusi ( išsipūtusi ) ir stebėjau ją, tai atrodo lyg ir vaikšto atsargiau... Tai norėčiau paklausti, ar galima tikėtis kad pradės dėti kiaušinius ? Gal reikia nupirkti kokių nors specelių vitaminų ? Ir tarkim preitais metais buvo pradėja dėti ankšiau, ar tai neturi skirtumo ?
P.S. Esu pakabines inkilėlį, patinėlis yra kažką lyg ir paruošes inkilelyje ( padaręs gan gilią duobute iš pjuvenų).
Ačiu už atsakymus
P.S. Esu pakabines inkilėlį, patinėlis yra kažką lyg ir paruošes inkilelyje ( padaręs gan gilią duobute iš pjuvenų).
Ačiu už atsakymus
- Augustas
- Augintiniai:
Gali tiketis ,vienais metais vienu metu,kitais kitu sugalvoja zaist namus,nevienodai cia.
O vitaminai niekada nepamaisytu.
O vitaminai niekada nepamaisytu.
Paskutinį kartą redagavo Munex 2013.02.14 16:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Kada pades,tai jau nieks nepasakys ,o virtas kiausinis po truputi koki karta per savaite tinka.dar visokiu vaisiu,darzoviu pasiulyk(yra tam skirtos temos)
-
- Augintiniai:
Žinau ;D Ačiu tada, žiūrėsiu kas čia bus ;D Bet šeip aplamai, tos mano papūgos labai įdomus gyviai ;D Nežinau kaip jūsų, bet mano tarkim kokius 3mėn. nieko nedaro "nežaidžia", užeina, pradeda po 2-3 kartus per dieną ir taip kokį mėnesį, po to vėl nustoja... O kaip pas jumis viskas vyksta ?
- Augustas
- Augintiniai:
Tuo klausimu nieko negaliu pasakyt,nes maniskiai nekaip sutaria ir nesiporuoja,nors mergyte rode nora ir kiausinukus 3 padejo,bet berniukas gal dar per jaunas,nezino kas ir kaip
-
- Augintiniai:
Mmm, aišku. Pas mane tai susiporavo net ne tie kurie turėjo ;D Patinelis buvo nupirktas kitai patelei, jie buvo narve tryse, o dabartine patelė buvo laikoma patinėliu Tai niekas net nesitikėjo kad gali taip įvykti kad jie susiporuos
- Augustas
- Augintiniai:
Augustai taigi pas papugas kaip ir pas visus gyvunus yra perejimo (rujos )metas. tada ir poruojasi. tai nereiskia, kad istisus metus jos turi ''zaisti''. dazniausiai tas metas buna pavasari (kai pauksciai instinktyviai zino, kad jau silta ir tinkamas metas auginti vaikus), nezinau kaip ar pas visus, bet maniskiai dar rudeni sumasto. tikriausiai tie laikai skirtingi kiekvienam pauksciui buna, nes jie auginami namuose tai grafikeliai siek tiek pasikeite nuo naturaliai gamtoje gyvenanciu. plius priklauso nuo skatinimo is isores. turiu omeny nuo inkilelio pakabinimo. pataisys gal kas jei ka ne taip nusnekejau
- Kriss
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių