Nimfų lyties nustatymas
Mano akimis pirmose nuotraukose matosi patelė, o ketvirtoj nuotraukoj graži baltaveidės nimfos patelė.
-
Maksas1 - Pranešimai: 130
- Augintiniai:
Normalios ir tos pirmos nuotraukos, čia gi ne jauniklio banguotuko lytį iš vaškinės nustatyti reikia, kad reikėtų super duper kokybiškų nuotraukų. Kur jūs visi tą patelę matote - patinas ten garantuotas . Nebalamūtinkit žmogaus.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
xAzox - Pranešimai: 7
- Augintiniai:
Laba diena. Aš taip pat namuose auginu nimfą ir nežinau ar paukščiukas iš tikrųjų yra mergina Taigi labai norėčiau tai sužinoti Jei galite padėkit
- ieva1129
- Augintiniai:
Paukštis margas, todėl reikėtų daugiau duomenų . Amžius, čiulbėjimo įpatumai, elgsena.... O geriau temą paskaityti . Atsakymys rasi
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
O pas ja is tikro ir sparniukai geltoni ir tarp margumu geltono yra? Su tiek daug geltonumo neteko matyt.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Sveiki , esu forumo naujokas ,bet manau pats laikas ir man pristatyti savo augintinius . Lygiai pries savaite is vienos forumietes isigijau Nimfa, gan jauki ,lipa ant rankos ir pati maloniai leidziasi maitinama.Pauksteliui apie 3men.Neesu visiskai issitikines bet manau bus vyriskos gimines atstovas. Praejus dar porai dienu isigijau dar viena ciulbuoneli ,banguotuka 2men labai smalsus ir triuskmadarys ,ko nepasakysi apie nimfa, ji gan tyli
Praejus dar porai dienu ,sie du vyrukai susibiciuliavo ,mazesnysis niekur nebesitraukia nuo didesniojio. kartais ir pastumdo ,bet atrodo sugyvena draugiskai ,didziaja dali dienos buna laisvi namuose tai ir paskraido ,tik palyginus su banguotuku ,nimfa ne tokia vikri skraiduole.
Gal is nuotrauku geriau matysis ir iseis patvritinti tikraja nimfos lyti?
Praejus dar porai dienu ,sie du vyrukai susibiciuliavo ,mazesnysis niekur nebesitraukia nuo didesniojio. kartais ir pastumdo ,bet atrodo sugyvena draugiskai ,didziaja dali dienos buna laisvi namuose tai ir paskraido ,tik palyginus su banguotuku ,nimfa ne tokia vikri skraiduole.
Gal is nuotrauku geriau matysis ir iseis patvritinti tikraja nimfos lyti?
-
Degas - Pranešimai: 10
- Augintiniai:
Sveikas,gražūs skraidūnai(keturkojis irgi). Deja lutino nimfos lyties iš foto niekas nenustatys,būtų gerai žinoti kaip jo tėvai atrodo tada gal ir pavyktų.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Degas - Pranešimai: 10
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių