Šunys
-
GGoja - Pranešimai: 29
- Augintiniai:
Kaip pralinksmino ir mane,koks fainas vardas Baubas,liuks:) O ir gražuolis jūsų Baubas, miela nuotrauka,kur mažiukas jis,ir kur vaikas apsikabinęs Baubą
O GGoja, sveikinu su nauju šeimos,o koks čia ciuciukas?
O GGoja, sveikinu su nauju šeimos,o koks čia ciuciukas?
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
ggoja, jis tavo namuose gimė?
O aš noriu parodyti, kokio šuns norėsiu, kai jau ieškosiu naujo šuns (dabar jų turiu pakankamai, čia planai tolimai ateičiai ).
Šita kalytė yra iš sekančios vados mano Argo veislyne, o ji gyvena pas Argo tėvo šeimininkę (bus paieškoms skirtas šuo - o gal pilkas vilkas? )
O aš noriu parodyti, kokio šuns norėsiu, kai jau ieškosiu naujo šuns (dabar jų turiu pakankamai, čia planai tolimai ateičiai ).
Šita kalytė yra iš sekančios vados mano Argo veislyne, o ji gyvena pas Argo tėvo šeimininkę (bus paieškoms skirtas šuo - o gal pilkas vilkas? )
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Taip. Ir tokie fainuciai...
Tai kai as einu ju aplankyt visi sesi prie manes prilekia ir nori kad su jais visais zaisciau. Paskui jau kai reikia islipt tai jie visi ziuri pro savo "lovytės" krasta ir nori kad vel ateiciau.
Tai kai as einu ju aplankyt visi sesi prie manes prilekia ir nori kad su jais visais zaisciau. Paskui jau kai reikia islipt tai jie visi ziuri pro savo "lovytės" krasta ir nori kad vel ateiciau.
-
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Aha, reti. Užaugę patamsėja. Kadangi ilgaplaukiai, tai užaugę atrodo labai panašūs į vilkus. Man kabai jie gražūs. Pas mane Argo veisėją net du tokie - patinas ir kalė. O iš šitos vados (ten gimė visi pilki ir vienas juodas) ji irgi vieną kalytę pasiliko.
-
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Čekoslovakų vilkšuniai man nepatinka, ir man asmeniškai nepanašūs į vilkus. Išvaizdos atžvilgiu juos lenkia Saarloso vilkšuniai. Be to, man veislė Nr.1 yra vokietis - universalus šuo. Kaip išsireiškė vienas šunų dresuotojas, vokiečiai nė vienoje srityje nėra patys geriausi, bet beveik visose yra antri .
-
- Augintiniai:
Sailor, o tau nėra sunku su 6 šunimis, jau nekalbu apie visus kitus augintinius? Tu spėji visiems skirti reikiamą dėmesį? Lieka nors truputi laiko sau? Kitokiems savo pomėgiams (na išskyrus augintinius)?
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių